Sfoglia per Autore  ZACCARDELLI, MASSIMO

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Caratterizzazione di mini angurie da coltivazioni innovative 1-gen-2014 Liguori, Loredana; Catello, Pane; Zaccardelli, Massimo; Orsola, Cossia; Orilio, Paola; Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa
Chestnut (castanea sativa miller.) burs extracts and functional compounds: Uhplc-uv-hrms profiling, antioxidant activity, and inhibitory effects on phytopathogenic fungi 1-gen-2019 Esposito, Tiziana; Celano, Rita; Pane, Catello; Piccinelli, Anna Lisa; Sansone, Francesca; Picerno, Patrizia; Zaccardelli, Massimo; Aquino, Rita P.; Mencherini, Teresa
Sage Species Case Study on a Spontaneous Mediterranean Plant to Control Phytopathogenic Fungi and Bacteria 1-gen-2020 Zaccardelli, Massimo; Pane, Catello; Caputo, Michele; Durazzo, Alessandra; Lucarini, Massimo; Silva, Amélia M.; Severino, Patrícia; Souto, Eliana B.; Santini, Antonello; De Feo, Vincenzo
Enhancing sustainability of tomato, pepper and melon nursery production systems by using compost tea spray applications 1-gen-2020 Villecco, D.; Pane, C.; Ronga, D.; Zaccardelli, M.
Composts from Grapevine and Hazelnut By-Products: A Sustainable Peat Partial Replacement for the Growth of Micropropagated Hazelnut and Raspberry in Containers 1-gen-2023 Bignami, C; Reyes, F; Saccaggi, M; Pane, C; Zaccardelli, M; Ronga, D
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile