Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Potential antioxidant peptides released after simulated gastro-intestinal digestion of Stracchino soft cheese 1-gen-2015 Adesso, Simona; Ventre, Giovanni; Sommella, EDUARDO MARIA; Pepe, Giacomo; Pagano, Francesco; Sansone, Francesca; Autore, Giuseppina; Campiglia, Pietro; Marzocco, Stefania
Evaluation of two sub-2μm stationary phases, core-shell and totally porous monodisperse, in the second dimension of on-line comprehensive two dimensional liquid chromatography, a case study: Separation of milk peptides after expiration date 1-gen-2015 Sommella, EDUARDO MARIA; Pepe, Giacomo; Ventre, Giovanni; Pagano, Francesco; Manfra, Michele; Pierri, Giuseppe; Ismail, Omar; Ciogli, Alessia; Campiglia, Pietro
Photocatalytic hydrogen production from degradation of glucose over fluorinated and platinized TiO2 catalysts 1-gen-2016 Iervolino, Giuseppina; Vaiano, Vincenzo; Murcia, J. J.; Rizzo, Luigi; Ventre, Giovanni; Pepe, Giacomo; Campiglia, Pietro; Hidalgo, M. C.; Navío, J. A.; Sannino, Diana
Detailed peptide profiling of “Scotta”: from a dairy waste to a source of potential health-promoting compounds 1-gen-2016 Sommella, Eduardo; Pepe, Giacomo; Ventre, Giovanni; Pagano, Francesco; Conte, Giulio Maria; Ostacolo, Carmine; Manfra, Michele; Tenore, Gian Carlo; Russo, Mariateresa; Novellino, Ettore; Campiglia, Pietro
Antioxidant peptides released from gastrointestinal digestion of “Stracchino” soft cheese: Characterization, in vitro intestinal protection and bioavailability 1-gen-2016 Pepe, Giacomo; Sommella, EDUARDO MARIA; Ventre, Giovanni; Scala, MARIA CARMINA; Adesso, Simona; Ostacolo, Carmine; Marzocco, Stefania; Novellino, Ettore; Campiglia, Pietro
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile