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Valutazione strumentale e sensoriale della spalmabilità dei formaggi, del burro e delle margarine. IL LATTE, vol. 13; p. 1002-1010, ISSN: 0392-6060 1-gen-1988 Romano, Vittorio Raffaele A.; D., Acierno; P., Masi
Rheological properties and morphology in LLdpe and PC blends. 1-gen-1990 D., Acierno; G., Demma; F. P., LA MANTIA; E., Martuscelli; Romano, Vittorio Raffaele A.
Effect of a compatibilizer on the viscosity of Polypropilene/Nylon6/blends. 1-gen-1991 A., Valenza; F. P., LA MANTIA; Romano, Vittorio Raffaele A.; G., Demma; D., Acierno
On the effectiveness fatcor of immobilized enzymes with linear mixed-type product inibition kinetics. 1-gen-1996 Alfani, F; Cantarella, M; Gallifuoco, A; Romano, Vittorio Raffaele A.
Thermal conductivity and calorimetric data of bulk polymeric materials suject to climatic ageing. 1-gen-1998 Romano, Vittorio Raffaele A.; Naddeo, Carlo
Valutazione della conducibilità termica di propilene riciclato. 1-gen-1999 Romano, Vittorio Raffaele A.; Naddeo, Carlo
Weathering influence on thermal conductivity of polymers: preliminary study at normal temperature 1-gen-2000 Naddeo, Carlo; Romano, Vittorio Raffaele A.; Acierno, D.
Influenza del weathering sulla conducibilità termica dei polimeri: studio preliminare a temperatura costante. 1-gen-2000 Acierno, D; Naddeo, Carlo; Romano, Vittorio Raffaele A.
HEAT TRANSFER IN A CANNED STUFF SUSPENDED IN A GAS FLUIDIZED BED. A PRELIMINARY STUDY. 1-gen-2000 DE VITA, A; Ferrari, Giovanna; Marra, Francesco; Romano, V.
WEATHERING INFLUENCE ON THERMAL CONDUCTIVITY OF POLYMERS: PRELIMINARY STUDY AT NORMAL TEMPERATURE. 1-gen-2000 Naddeo, Carlo; Romano, Vittorio Raffaele A.; Acierno, D.
Relation between growth dynamics and diffusional limitations in Saccharomyces cerevisiae cells growing as entrapped in insolubilized gel 1-gen-2001 DE ALTERIIS, E; Porro, D; Romano, Vittorio Raffaele A.; Parascandola, Palma
Modello dinamico di crescita di cellule di Saccharomyces cerevisiae immobilizzate in matrici polimeriche naturali 1-gen-2001 Romano, Vittorio Raffaele A.; DE ALTERIIS, E; Parascandola, P.
Canned Food Sterilization: Analysis of Low-Acid Food and Acid Food Processing with a FEM approach 1-gen-2002 Marra, F.; Romano, Vittorio Raffaele A.
Finite Element Modelling in Chemical and Food Engineering. 1-gen-2003 Silva, C.; Acierno, D.; Mckenna, B.; Marra, Francesco; Romano, Vittorio Raffaele A.
Microwave heating of foodstuff: modelling with a FEM approach 1-gen-2003 Tammaro, U; Marra, F; Romano, Vittorio Raffaele A.
Realizzazione di un sistema trifase (gas-liquido-solido) per la produzione in continuo di glucoamilasi mediante cellule immobilizzate del lievito ricombinante Kluyveromyces lactis. 1-gen-2003 DE ALTERIIS, E; Silvestro, G; Poletto, Massimo; Romano, Vittorio Raffaele A.; Parascandola, Palma
A mathematical model to describe glucose transfer in gel matrices employed for microbial cell immobilization 1-gen-2003 Romano, Vittorio Raffaele A.; de Alteriis, E.; Marra, Francesco; Parascandola, Palma
Industrial assessment and control of canned food sterilization 1-gen-2003 Marra, Francesco; Romano, Vittorio Raffaele A.
A MATHEMATICAL MODEL TO DESCRIBE GLUCOSE TRANSFER IN GEL MATRICES EMPLOYED FOR MICROBIAL CELL IMMOBILIZATION 1-gen-2003 Romano, Vittorio Raffaele A.; DE ALTERIIS, E.; Marra, Francesco
A mathematical model to study the influence of wireless temperature sensor during assessment of canned food sterilization 1-gen-2003 Marra, Francesco; Romano, Vittorio Raffaele A.
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