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NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
A Doped Polyaniline Modified Electrode Amperometric Biosensor for Gluconic Acid Determination in Grapes
2014-01-01 Albanese, Donatella; Malvano, Francesca; Sannini, Adriana; R., Pilloton; DI MATTEO, Marisa
A highly sensitive impedimetric label free immunosensor for Ochratoxin measurement in cocoa beans
2016-01-01 Malvano, Francesca; Albanese, Donatella; Pilloton, Roberto; DI MATTEO, Marisa
A Neuro-Fuzzy Computational approach for Multi-criteria Optimisation of the Quality of Espresso Coffee by Pod based on the Extraction Time, Temperature and Blend
2012-01-01 Russo, L.; Albanese, Donatella; Siettos, C.; DI MATTEO, Marisa; Crescitelli, S.
A New Label-Free Impedimetric Affinity Sensor Based on Cholinesterases for Detection of Organophosphorous and Carbamic Pesticides in Food Samples: Impedimetric Versus Amperometric Detection
2017-01-01 Malvano, Francesca; Albanese, Donatella; Pilloton, Roberto; Di Matteo, Marisa; Crescitelli, Alessio
Alcoholic extracts composition from lemon fruits of the Amalfi-Sorrento peninsula
2006-01-01 Poiana, M; Attanasio, Gerardina; Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa
Alternative method for hazelnuts peeling.
2012-01-01 DI MATTEO, Marisa; Albanese, Donatella; Liguori, Loredana
An amperometric biosensor for the determination of lactic acid during malolactic fermentation.
2015-01-01 Sannini, Adriana; Albanese, Donatella; Malvano, Francesca; Alessio, Crescitelli; DI MATTEO, Marisa
An ultrasound technique for monitoring the alcoholic wine fermentation
2009-01-01 Lamberti, N; Ardia, L; Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa
Antioxidant activity and sensory attributes of tomatoes dehydrated by combination of microwave and convective heating
2013-01-01 Cinquanta, L.; Albanese, Donatella; Fratianni, A.; La Fianza, G.; DI MATTEO, Marisa
Biochemical Characterization of Traditional Varieties of Apricots (Prunus armeniaca L.) of the Campania Region, Southern Italy
2022-01-01 Fratianni, F.; D'Acierno, A.; Albanese, D.; Di Matteo, M.; Coppola, R.; Nazzaro, F.
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