Sfoglia per Autore
Micronization by means of supercritical fluids: possibility of application to pharmaceutical field
1991-01-01 Donsi', Giorgio; Reverchon, Ernesto
Implicazioni tecnico-economiche dell'impiego di tecnologie combinate
1991-01-01 Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna
Extraction of Essential Oils using Supercritical CO2: Effect of some Process and Pre-process Parameters
1992-01-01 Reverchon, Ernesto; Donsi', Giorgio; Pota, F.
Determinazione sperimentale in situ delle dimensioni di aggregati di particelle durante l'efflusso per gravità
1992-01-01 Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Brunello, Formisani
Studio sperimentale di un ciclo combinato pre-essiccamento/surgelazione per la conservazione di vegetali
1993-01-01 DI MATTEO, Marisa; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Isabella, Sifola; Salvatore Spagna, Musso
Experimental analysis of the effect of moisture content on the thermal conductivity of vegetables
1993-01-01 Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Roberto, Nigro
Analysis of heat transfer phenomena in two-component fluidized beds
1993-01-01 Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna
Modelling of two-component fluid bed driers: an approach to the evaluation of the drying time
1993-01-01 Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna
Salicylic Acid Solubilization in Supercritical CO2 and its Micronization by RESS
1993-01-01 Reverchon, Ernesto; Donsi', Giorgio; Gorgoglione, D.
Modeling of Supercritical Fluid Extraction from Herbaceous Matrices
1993-01-01 Reverchon, Ernesto; Donsi', Giorgio; SESTI OSSEO, Libero
Trattamenti fisici per il prolungamento della shelf-life di vegetali a foglia
1993-01-01 DI MATTEO, Marisa; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Isabella, Sifola; Salvatore Spagna, Musso
Experimental and model characterization of a high efficiency gas-solid contact technique: the confined fluidization
1994-01-01 Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Brunello, Formisani
Conducibilità termica degli alimenti al variare del contenuto d'acqua. Confronto fra la tecnica di misura in regime stazionario e transitorio
1995-01-01 Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Roberto, Nigro
Tecniche di conservazione dell'avocado: combinazione di film polimerici e materiali adsorbenti
1995-01-01 DI MATTEO, Marisa; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Ciambelli, Paolo; Luciano, Cinquanta
Heat transfer coefficients between gas fluidized beds and immersed spheres: dependence on the sphere size
1995-01-01 Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna
Processo innovativo di tostatura basato sulla fluidizzazione a getto
1995-01-01 DI MATTEO, Marisa; Donsi', Giorgio; Esposito, Luigi; Ferrari, Giovanna
Applicazione della tecnica di fluidizzazione a due componenti al processo di disinfestazione delle castagne
1995-01-01 DI MATTEO, Marisa; Donsi', Giorgio; Esposito, Luigi; Ferrari, Giovanna
An experimental investigation on the sterilization of orange juice by means of high hydrostatic pressures
1995-01-01 DI MATTEO, Marisa; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna
Experimental determination of thermal conductivity of apple and potato at different moisture contents
1996-01-01 Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Roberto, Nigro
Variazione di parametri reologici durante la conservazione di pesche in imballaggi con microatmosfera regolata
1996-01-01 DI MATTEO, Marisa; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Gianni, Grasso
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile