Sfoglia per Autore
Imballaggio attivo per il trasporto di vegetali.
2007-01-01 DI MATTEO, Marisa; Crescitelli, A; Albanese, Donatella
Instrumental texture analyses to evaluate the freshness of fish products
2007-01-01 Albanese, Donatella; Falivene, B; DI MATTEO, Marisa
Influence of Grinding Grade on Chemical and Physical Properties of Espresso Coffee by Pod.
2007-01-01 Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa; Falivene, B; Nigro, R; Poiana, M.
Valutazione della biodegradabilità e compostabilità di contenitori per l’agro-industria
2007-01-01 K., Alfano; M., Tosin; F., Farachi; Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa
Screen printed biosensors for monitoring of alcoholic fermentation.
2007-01-01 Albanese, Donatella; Montereali, M. R.; Pilloton, R.; Vastarella, W.; DI MATTEO, Marisa
Utilize of new starter in the frozen oven product
2007-01-01 Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa; Poiana, M; Zotta, T.
Microwave drying of aubergine (Solanum Melongena) slices: kinetic and quality changes
2007-01-01 Farina, M.; Albanese, Donatella; Cinquanta, L.; Cuccurullo, Gennaro; DI MATTEO, Marisa
Model of Bacterial Growth for the Prediction of Fish Shelf-life in Active Packaging
2007-01-01 Albanese, Donatella; Russo, L; Crescitelli, S; DI MATTEO, Marisa
Influence of biodegradable pot on flavour developed from aromatic plants
2007-01-01 Albanese, Donatella; K., Alfano; G., Attanasio; DI MATTEO, Marisa
Ottimizzazione e studio della shelf life di alici marinate
2007-01-01 Albanese, Donatella; D., Cacace; DI MATTEO, Marisa
Influence of biodegradabile pot on flavour developed from aromatic plants
2007-01-01 Albanese, Donatella; Alfano, K.; Attanasio, Gerardina; DI MATTEO, Marisa
Microwave drying of aubergine (Solanum Melongena) slices:kinetic and quality changes
2007-01-01 M., Farina; Albanese, Donatella; L., Cinquanta; Cuccurullo, Gennaro; DI MATTEO, Marisa
NON-DIMENSIONAL MODEL OF BACTERIAL GROWTH UNDER NON-ISOTHERMAL CONDITION FOR THE PREDICTION OF FISH SHELF-LIFE
2007-01-01 Albanese, Donatella; Continillo, G.; DI MATTEO, Marisa; Smula, J.
Effects of innovative dipping treatment on the cold storage of minimally processed Annurca apples
2007-01-01 Albanese, Donatella; Cinquanta, L; DI MATTEO, Marisa
Physical and chemical changes in minimally processed green asparagus during cold-storage
2007-01-01 Albanese, Donatella; Russo, L; Cinquanta, L; Brasiello, Antonio; DI MATTEO, Marisa
Non–dimensional model of bacterial growth under non–isothermal condition for the prediction of fish shelf life.
2008-01-01 Albanese, Donatella; G., Continillo; DI MATTEO, Marisa
Messa a punto di tecniche agronomiche e sistemi colturali innovativi basati sull’impiego di contenitori biodegradabili e/o comportabili
2008-01-01 DI MATTEO, Marisa; Albanese, Donatella
Effects of microwave pasteurization on orange juice quality
2008-01-01 L., Cinquanta; Cuccurullo, Gennaro; Albanese, Donatella
Active packaging for the transportation of vegetable material
2008-01-01 DI MATTEO, Marisa; Crescitelli, A; Albanese, Donatella
Valutazione della biodegradabilità e compostabilità di contenitori per l’agro-industria
2008-01-01 Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa; Tosin, M. FARACHI F.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile