Sfoglia per Autore
Qualitative characteristics of croissant
2005-01-01 Albanese, Donatella; Alfano, K.; Poiana, M.; Falivene, B.; DI MATTEO, Marisa
Effetti delle temperature di essiccazione sulle proprietà fisico-chimiche delle castagne.
2005-01-01 Attanasio, Gerardina; Cinquanta, L; Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa
Squid (Sepia officinalis) stored in active packaging: chemical and microbiological changes
2005-01-01 Albanese, Donatella; Cinquanta, L.; LA NORTE, M.; DI MATTEO, Marisa
Improvement of sensory profile in dried sweet basil (Ocimum basilicum)
2005-01-01 Albanese, Donatella; Farina, M; Attanasio, Gerardina; DI MATTEO, Marisa
An active packaging to extend the Strawberries shelf-life
2005-01-01 Albanese, Donatella; Falivene, B.; Orilio, Paola; Alfano, K.; DI MATTEO, Marisa
Mathematical models for the shelf life of seabream (Sparus aurata)stored in an active packaging
2006-01-01 Albanese, Donatella; L., Russo; B., Falivene; S., Crescitelli; DI MATTEO, Marisa
Ultrasound Application to Enzymes’ Inactivation for Vegetable Stabilisation Improvement
2006-01-01 Albanese, Donatella; Farina, M; Lamberti, Nicola Antonio; Ardia, L; Caputo, A; Poiana, M; DI MATTEO, M.
Pesce Azzurro: una risorsa da valorizzare-innovazione nelle tecniche di conservazione e nei prodotti di IV e V gamma
2006-01-01 DI MATTEO, Marisa; Albanese, Donatella
Agroalimentare Tecnologia
2006-01-01 DI MATTEO, Marisa; Albanese, Donatella
Influence of composition, roasting grade and granulometry on chemical and physical properties of Espresso Coffee by cake
2006-01-01 Albanese, Donatella; B., Falivene; R., Nigro; DI MATTEO, Marisa
Prolungamento della shelf-life di carne di bufalo
2006-01-01 Alfano, K; Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa
Modelling convective and microwave drying of potatoes slices
2006-01-01 Albanese, Donatella; L., Russo; M., Farina; Brasiello, Antonio; DI MATTEO, Marisa
La conservazione di tranci di storione con imballaggi attivi
2006-01-01 Albanese, Donatella; Cinquanta, L; DI MATTEO, Marisa
Valutazioni dinamometriche della texture di prodotti da forno surgelati ottenuti con differenti starter
2006-01-01 Albanese, Donatella; Alfano, K; Zotta, T; Falivene, B; DI MATTEO, Marisa
Influenza delle condizioni di estrazione sulle proprietà chimico-fisiche del caffè espresso da cialda
2006-01-01 Falivene, B; Albanese, Donatella; Nigro, R.; Poiana, M.; DI MATTEO, Marisa
Process’ improvement of smoked seabream fillets (Sparus aurata)
2006-01-01 Albanese, Donatella; B., Falivene; K., Alfano; M., Poiana; L., Cinquanta; DI MATTEO, Marisa
Modelling Convective andMicrowave Drying of Potatoes Slices
2006-01-01 Albanese, Donatella; L., Cinquanta; L., Russo; S., Crescitelli; M., Farina; Brasiello, Antonio
Ultrasound Application to Enzymes’ Inactivation for Vegetable Stabilisation
2006-01-01 Albanese, Donatella; M., Farina; Lamberti, Nicola Antonio; M., Poiana; DI MATTEO, Marisa
Non–dimensional model of bacterial growth under non–isothermal condition for the prediction of fish shelf life.
2006-01-01 Albanese, Donatella; Continillo, G.; DI MATTEO, Marisa; Smuła, J.
Alcoholic extracts composition from lemon fruits of the Amalfi-Sorrento peninsula
2006-01-01 Poiana, M; Attanasio, Gerardina; Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Qualitative characteristics of croissant | 1-gen-2005 | Albanese, Donatella; Alfano, K.; Poiana, M.; Falivene, B.; DI MATTEO, Marisa | |
Effetti delle temperature di essiccazione sulle proprietà fisico-chimiche delle castagne. | 1-gen-2005 | Attanasio, Gerardina; Cinquanta, L; Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa | |
Squid (Sepia officinalis) stored in active packaging: chemical and microbiological changes | 1-gen-2005 | Albanese, Donatella; Cinquanta, L.; LA NORTE, M.; DI MATTEO, Marisa | |
Improvement of sensory profile in dried sweet basil (Ocimum basilicum) | 1-gen-2005 | Albanese, Donatella; Farina, M; Attanasio, Gerardina; DI MATTEO, Marisa | |
An active packaging to extend the Strawberries shelf-life | 1-gen-2005 | Albanese, Donatella; Falivene, B.; Orilio, Paola; Alfano, K.; DI MATTEO, Marisa | |
Mathematical models for the shelf life of seabream (Sparus aurata)stored in an active packaging | 1-gen-2006 | Albanese, Donatella; L., Russo; B., Falivene; S., Crescitelli; DI MATTEO, Marisa | |
Ultrasound Application to Enzymes’ Inactivation for Vegetable Stabilisation Improvement | 1-gen-2006 | Albanese, Donatella; Farina, M; Lamberti, Nicola Antonio; Ardia, L; Caputo, A; Poiana, M; DI MATTEO, M. | |
Pesce Azzurro: una risorsa da valorizzare-innovazione nelle tecniche di conservazione e nei prodotti di IV e V gamma | 1-gen-2006 | DI MATTEO, Marisa; Albanese, Donatella | |
Agroalimentare Tecnologia | 1-gen-2006 | DI MATTEO, Marisa; Albanese, Donatella | |
Influence of composition, roasting grade and granulometry on chemical and physical properties of Espresso Coffee by cake | 1-gen-2006 | Albanese, Donatella; B., Falivene; R., Nigro; DI MATTEO, Marisa | |
Prolungamento della shelf-life di carne di bufalo | 1-gen-2006 | Alfano, K; Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa | |
Modelling convective and microwave drying of potatoes slices | 1-gen-2006 | Albanese, Donatella; L., Russo; M., Farina; Brasiello, Antonio; DI MATTEO, Marisa | |
La conservazione di tranci di storione con imballaggi attivi | 1-gen-2006 | Albanese, Donatella; Cinquanta, L; DI MATTEO, Marisa | |
Valutazioni dinamometriche della texture di prodotti da forno surgelati ottenuti con differenti starter | 1-gen-2006 | Albanese, Donatella; Alfano, K; Zotta, T; Falivene, B; DI MATTEO, Marisa | |
Influenza delle condizioni di estrazione sulle proprietà chimico-fisiche del caffè espresso da cialda | 1-gen-2006 | Falivene, B; Albanese, Donatella; Nigro, R.; Poiana, M.; DI MATTEO, Marisa | |
Process’ improvement of smoked seabream fillets (Sparus aurata) | 1-gen-2006 | Albanese, Donatella; B., Falivene; K., Alfano; M., Poiana; L., Cinquanta; DI MATTEO, Marisa | |
Modelling Convective andMicrowave Drying of Potatoes Slices | 1-gen-2006 | Albanese, Donatella; L., Cinquanta; L., Russo; S., Crescitelli; M., Farina; Brasiello, Antonio | |
Ultrasound Application to Enzymes’ Inactivation for Vegetable Stabilisation | 1-gen-2006 | Albanese, Donatella; M., Farina; Lamberti, Nicola Antonio; M., Poiana; DI MATTEO, Marisa | |
Non–dimensional model of bacterial growth under non–isothermal condition for the prediction of fish shelf life. | 1-gen-2006 | Albanese, Donatella; Continillo, G.; DI MATTEO, Marisa; Smuła, J. | |
Alcoholic extracts composition from lemon fruits of the Amalfi-Sorrento peninsula | 1-gen-2006 | Poiana, M; Attanasio, Gerardina; Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile