SANTORO, VALENTINA

SANTORO, VALENTINA  

Dipartimento di Farmacia/DIFARMA  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Food matrices affect the peptides produced during the digestion of arthrospira platensis-based functional aliments 1-gen-2021 Donadio, G.; Santoro, V.; Piaz, F. D.; De Tommasi, N.
Interactions with Microbial Proteins Driving the Antibacterial Activity of Flavonoids 1-gen-2021 Donadio, Giuliana; Mensitieri, Francesca; Santoro, Valentina; Parisi, Valentina; Bellone, Maria Laura; De Tommasi, Nunziatina; Izzo, Viviana; Dal Piaz, Fabrizio
Nanotechnological exploitation of the antioxidant potential of Humulus lupulus L. extract 1-gen-2022 Lela, Ludovica; Ponticelli, Maria; Caddeo, Carla; Vassallo, Antonio; Ostuni, Angela; Sinisgalli, Chiara; Faraone, Immacolata; Santoro, Valentina; De Tommasi, Nunziatina; Milella, Luigi
Plant hairy roots for the production of extracellular vesicles with antitumor bioactivity 1-gen-2022 Boccia, Eleonora; Alfieri, Mariaevelina; Belvedere, Raffaella; Santoro, Valentina; Colella, Marianna; Del Gaudio, Pasquale; Moros, Maria; Dal Piaz, Fabrizio; Petrella, Antonello; Leone, Antonietta; Ambrosone, Alfredo
Systematic Phytochemical Screening of Different Organs of Calotropis procera and the Ovicidal Effect of Their Extracts to the Foodstuff Pest Cadra cautella 1-gen-2021 Bader, A.; Omran, Z.; Al-Asmari, A. I.; Santoro, V.; De Tommasi, N.; D'Ambola, M.; Dal Piaz, F.; Conti, B.; Bedini, S.; Halwani, M.