RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
The role of aeration on the incipient failure of powders
2002-01-01 Barletta, Diego; Ferrari, Giovanna; Johanson, K; Poletto, Massimo; Scarlett, B.
The role of heat and mass transfer phenomena in atmospheric freeze-drying of foods in fluidised beds
2003-01-01 Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; DI MATTEO, P.
The shear stress measurement for aerated powders by a modified Peschl shear cell
2004-01-01 Barletta, Diego; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Poletto, Massimo
The use of aeration to obtain uniform flows of fine particles during the discharge from a hopper loaded with segregated solids
2004-01-01 Barletta, Diego; D'Arco, Anna; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Poletto, Massimo
The use of combined processes in the preservation of vegetables
1997-01-01 Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Roberto, Nigro
The use of nanocellulose in edible coatings for the preservation of perishable fruits and vegetables
2021-01-01 Pirozzi, A.; Ferrari, G.; Donsi', F.
The use of ohmic heating in processing of food industry
2014-01-01 Pataro, Gianpiero; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna
The use of soaking and blanching pre-treatments to improve Ohmic heating uniformity of beans–liquid mixtures
2012-01-01 Pataro, Gianpiero; Valerio, Vitale; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna
Towards a green and sustainable recovery of phenolic compounds form food by-products
2015-01-01 Delsart, Cristele; Carullo, Daniele; Lemut, M. Sternad; Pataro, Gianpiero; Ferrari, Giovanna
Trattamenti fisici per il prolungamento della shelf-life di vegetali a foglia
1993-01-01 DI MATTEO, Marisa; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Isabella, Sifola; Salvatore Spagna, Musso
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
The role of aeration on the incipient failure of powders | 1-gen-2002 | Barletta, Diego; Ferrari, Giovanna; Johanson, K; Poletto, Massimo; Scarlett, B. | |
The role of heat and mass transfer phenomena in atmospheric freeze-drying of foods in fluidised beds | 1-gen-2003 | Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; DI MATTEO, P. | |
The shear stress measurement for aerated powders by a modified Peschl shear cell | 1-gen-2004 | Barletta, Diego; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Poletto, Massimo | |
The use of aeration to obtain uniform flows of fine particles during the discharge from a hopper loaded with segregated solids | 1-gen-2004 | Barletta, Diego; D'Arco, Anna; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Poletto, Massimo | |
The use of combined processes in the preservation of vegetables | 1-gen-1997 | Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Roberto, Nigro | |
The use of nanocellulose in edible coatings for the preservation of perishable fruits and vegetables | 1-gen-2021 | Pirozzi, A.; Ferrari, G.; Donsi', F. | |
The use of ohmic heating in processing of food industry | 1-gen-2014 | Pataro, Gianpiero; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna | |
The use of soaking and blanching pre-treatments to improve Ohmic heating uniformity of beans–liquid mixtures | 1-gen-2012 | Pataro, Gianpiero; Valerio, Vitale; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna | |
Towards a green and sustainable recovery of phenolic compounds form food by-products | 1-gen-2015 | Delsart, Cristele; Carullo, Daniele; Lemut, M. Sternad; Pataro, Gianpiero; Ferrari, Giovanna | |
Trattamenti fisici per il prolungamento della shelf-life di vegetali a foglia | 1-gen-1993 | DI MATTEO, Marisa; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Isabella, Sifola; Salvatore Spagna, Musso |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 202
- 1 Contributo su Rivista::1.1.2 Ar... 162
- 4 Contributo in Atti convegno(ex ... 75
- 2 Contributo in volume (exArticol... 70
- 2 Contributo in volume (exArticol... 66
- 4 Contributo in Atti convegno(ex ... 30
- 7 Altro 29
- 7 Altro::7.12 Altro 29
- 1 Contributo su Rivista::1.1.1 Ar... 23
- 4 Contributo in Atti convegno(ex ... 23
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Arti... 17
- 4 Contributo in Atti convegno(ex ... 13
- 4 Contributo in Atti convegno(ex ... 8
- 2 Contributo in volume (exArticol... 2
- 2 Contributo in volume (exArticol... 1
- 2 Contributo in volume (exArticol... 1
- 4 Contributo in Atti convegno(ex ... 1
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024 49
- 2010 - 2019 166
- 2000 - 2009 91
- 1990 - 1999 58
- 1986 - 1989 12
Editore
- ProdAl Scarl 8
- AIDIC 5
- Elsevier 5
- Chiriotti Editore 4
- ANIMP 3
- ANIMP-AIDIC 3
- Chiriotti Editori 3
- Marco Dalla Rosa, Pedro Fito Maupoey 3
- Springer 3
- Üniversiteliler Ofset 3
Rivista
- JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 21
- CHEMICAL ENGINEERING TRANSACTIONS 13
- INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGIN... 12
- FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 7
- FOODS 7
- JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD ... 6
- POWDER TECHNOLOGY 6
- FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING 5
- INDUSTRIE ALIMENTARI 5
- LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHN... 5
Serie
- FOOD AND NUTRITIONAL COMPONENTS I... 1
Keyword
- Extraction 15
- Food Science 10
- Bioactive compounds 9
- PEF 9
- Pulsed electric fields (PEF) 9
- Pulsed electric fields 7
- Pulsed light 7
- Ohmic heating 6
- High pressure homogenization 5
- Microbial inactivation 5
Lingua
- eng 256
- ita 26
Accesso al fulltext
- no fulltext 366
- partially open 9
- open 1