Sfoglia per Autore  Esposito, Benedetta

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 26
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Energy Performance in Italian Public Administration 1-gen-2019 Sica, Daniela; Malandrino, Ornella; Esposito, Benedetta
L’apporto della Dottrina Sociale della Chiesa alla Responsabilità Sociale d’Impresa: un’analisi critica 1-gen-2020 Serpe, Vincenzo; Sessa, M. R.; Sica, D.; Esposito, B.; Malandrino, O.
L’economia circolare e la valorizzazione degli avanzi nella ristorazione in Italia 1-gen-2020 Esposito, Benedetta; Malandrino, Ornella; Sessa, MARIA ROSARIA; Sica, Daniela
The implementation of "APEA" through economic evaluation model 1-gen-2020 Sessa, MARIA ROSARIA; Esposito, Benedetta; Sica, Daniela; Malandrino, Ornella; DE FALCO, Massimo
Il contributo alla sostenibilità della filiera del biogas in Italia 1-gen-2020 Sica, Daniela; Sessa, MARIA ROSARIA; Esposito, Benedetta; Malandrino, Ornella; Supino, Stefania; Martucci, Olimpia
Atti del XXIX Congresso Nazionale di Scienze Merceologiche. Le Scienze Merceologiche nell’era 4.0 1-gen-2020 Esposito, Benedetta; Malandrino, Ornella; Sessa, MARIA ROSARIA; Sica, Daniela
Towards Circular Economy in the Agri-Food Sector. A Systematic Literature Review 1-gen-2020 Esposito, Benedetta; Sessa, MARIA ROSARIA; Sica, Daniela; Malandrino, Ornella
Disruptive Technology-Based Life Cycle Assessment nel settore agro-alimentare. Quali i benefici? 1-gen-2021 Esposito, Benedetta; Malandrino, Ornella; Sica, Daniela; Sessa, MARIA ROSARIA
Gender path in Italian universities: evidence from University of Salerno 1-gen-2021 Sica, Daniela; Esposito, Benedetta; Sessa, MARIA ROSARIA; Malandrino, Ornella; Supino, Stefania
L’utilizzo del Life Cycle Assessment nel settore della ristorazione. Una revisione sistematica della letteratura 1-gen-2021 Esposito, B.; Sessa, M. R.; Sica, D.; Malandrino, O.
The Role of Bioenergy in Italy in the Transition towards a Bio-based Economy 1-gen-2021 Sica, Daniela; Esposito, Benedetta; Sessa, MARIA ROSARIA; Malandrino, Ornella; Supino, Stefania
Exploring the Link Between Customers’ Safety Perception and the Use of Information Technology in the Restaurant Sector During the Covid-19 1-gen-2021 Esposito, B.; Sessa, M. R.; Sica, D.; Malandrino, O.
Exploring Corporate Social Responsibility in the Italian wine sector through websites 1-gen-2021 Esposito, B; Sessa, Mr; Sica, D; Malandrino, O
A logical-mathematical approach for the implementation of ecologically equipped productive urban areas 1-gen-2021 Sessa, M. R.; Esposito, B.; Sica, D.; Malandrino, O.
Corporate Social Responsibility Engagement through Social Media. Evidence from the University of Salerno 1-gen-2021 Esposito, B.; Sessa, M. R.; Sica, D.; Malandrino, O.
Investigating life cycle assessment in the restaurant sector: a systematic literature review 1-gen-2022 Esposito, B.; Malandrino, O.; Sessa, M. R.; Sica, D.
Sustainable fashion sector through a gender diversity perspective: evidence from Italy 1-gen-2022 Sica, Daniela; Esposito, Benedetta; Sessa, MARIA ROSARIA; Malandrino, Ornella; Supino, Stefania
Service innovation in the restaurant sector during COVID-19: digital technologies to reduce customers' risk perception 1-gen-2022 Esposito, B; Sessa, Mr; Sica, D; Malandrino, O
The role of digital technologies for the LCA empowerment towards circular economy goals: a scenario analysis for the agri-food system 1-gen-2022 Sica, D; Esposito, B; Malandrino, O; Supino, S
Social media on the route to circular economy transition from a dialogic perspective: evidence from the agri-food industry 1-gen-2023 Esposito, Benedetta; Sica, Daniela; Malandrino, Ornella; Supino, Stefania
Mostrati risultati da 1 a 20 di 26
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile