ALBANESE, Donatella
ALBANESE, Donatella
Dipartimento di Ingegneria Industriale/DIIN
A Doped Polyaniline Modified Electrode Amperometric Biosensor for Gluconic Acid Determination in Grapes
2014-01-01 Albanese, Donatella; Malvano, Francesca; Sannini, Adriana; R., Pilloton; DI MATTEO, Marisa
A Neuro-Fuzzy Computational approach for Multi-criteria Optimisation of the Quality of Espresso Coffee by Pod based on the Extraction Time, Temperature and Blend
2012-01-01 Russo, L.; Albanese, Donatella; Siettos, C.; DI MATTEO, Marisa; Crescitelli, S.
Active packaging for the transportation of vegetable material
2008-01-01 DI MATTEO, Marisa; Crescitelli, A; Albanese, Donatella
Active packaging of fish products
2004-01-01 Albanese, Donatella; Cinquanta, L; DI MATTEO, Marisa
Adsorbent for lenghtening the shelf life of food products
2004-01-01 DI MATTEO, Marisa; Albanese, Donatella; Crescitelli, A.
Adsorbent for lenghtening the shelf life of food products
2005-01-01 DI MATTEO, Marisa; Albanese, Donatella; Crescitelli, A.
Aglianico wine dealcoholization tests.
2010-01-01 Liguori, Loredana; Attanasio, Gerardina; Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa
Agroalimentare Tecnologia
2006-01-01 DI MATTEO, Marisa; Albanese, Donatella
Alcoholic extracts composition from lemon fruits of the Amalfi-Sorrento peninsula
2006-01-01 Poiana, M; Attanasio, Gerardina; Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa
(ALDOMAR) Adsorbente per la conservazione dei prodotti alimentari
2003-01-01 DI MATTEO, Marisa; Albanese, Donatella; Crescitelli, A.
Alternative method for hazelnuts peeling.
2012-01-01 DI MATTEO, Marisa; Albanese, Donatella; Liguori, Loredana
An amperometric biosensor for the determination of lactic acid during malolactic fermentation.
2015-01-01 Sannini, Adriana; Albanese, Donatella; Malvano, Francesca; Alessio, Crescitelli; DI MATTEO, Marisa
An active packaging to extend the Strawberries shelf-life
2005-01-01 Albanese, Donatella; Falivene, B.; Orilio, Paola; Alfano, K.; DI MATTEO, Marisa
An ultrasound technique for monitoring the alcoholic wine fermentation: first experimental results
2005-01-01 Lamberti, Nicola Antonio; Ardia, L.; Cinquanta, L.; Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa
Analisi della componente polifenolica e polifenolossidasica di differenti cultivar di vegetali per valutarne l’attitudine alla conservazione
2004-01-01 Albanese, Donatella; Celano, K; DI MATTEO, Marisa; Orilio, Paola
Analysis of the preservation of ninja lettuce by means of tensile strenght test
1998-01-01 DI MATTEO, Marisa; Nigro, R; Albanese, Donatella
Antioxidant activity and sensory attributes of tomatoes dehydrated by combination of microwave and convective heating
2013-01-01 Cinquanta, L.; Albanese, Donatella; Fratianni, A.; La Fianza, G.; DI MATTEO, Marisa
Aspetti qualitativi di castagne trasformate
2000-01-01 Albanese, Donatella; Attanasio, G.; Cinquanta, L.; DI MATTEO, Marisa; Naddeo, Carlo
Assessment of Wine Adulteration Using Near Infrared Spectroscopy and Laser Backscattering Imaging
2022-01-01 Hencz, A.; Nguyen, L. L. P.; Baranyai, L.; Albanese, D.
Bacteriophages promote metabolic changes in bacteria biofilm
2020-01-01 Papaianni, M.; Cuomo, P.; Fulgione, A.; Albanese, D.; Gallo, M.; Paris, D.; Motta, A.; Iannelli, D.; Capparelli, R.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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A Doped Polyaniline Modified Electrode Amperometric Biosensor for Gluconic Acid Determination in Grapes | 1-gen-2014 | Albanese, Donatella; Malvano, Francesca; Sannini, Adriana; R., Pilloton; DI MATTEO, Marisa | |
A Neuro-Fuzzy Computational approach for Multi-criteria Optimisation of the Quality of Espresso Coffee by Pod based on the Extraction Time, Temperature and Blend | 1-gen-2012 | Russo, L.; Albanese, Donatella; Siettos, C.; DI MATTEO, Marisa; Crescitelli, S. | |
Active packaging for the transportation of vegetable material | 1-gen-2008 | DI MATTEO, Marisa; Crescitelli, A; Albanese, Donatella | |
Active packaging of fish products | 1-gen-2004 | Albanese, Donatella; Cinquanta, L; DI MATTEO, Marisa | |
Adsorbent for lenghtening the shelf life of food products | 1-gen-2004 | DI MATTEO, Marisa; Albanese, Donatella; Crescitelli, A. | |
Adsorbent for lenghtening the shelf life of food products | 1-gen-2005 | DI MATTEO, Marisa; Albanese, Donatella; Crescitelli, A. | |
Aglianico wine dealcoholization tests. | 1-gen-2010 | Liguori, Loredana; Attanasio, Gerardina; Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa | |
Agroalimentare Tecnologia | 1-gen-2006 | DI MATTEO, Marisa; Albanese, Donatella | |
Alcoholic extracts composition from lemon fruits of the Amalfi-Sorrento peninsula | 1-gen-2006 | Poiana, M; Attanasio, Gerardina; Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa | |
(ALDOMAR) Adsorbente per la conservazione dei prodotti alimentari | 1-gen-2003 | DI MATTEO, Marisa; Albanese, Donatella; Crescitelli, A. | |
Alternative method for hazelnuts peeling. | 1-gen-2012 | DI MATTEO, Marisa; Albanese, Donatella; Liguori, Loredana | |
An amperometric biosensor for the determination of lactic acid during malolactic fermentation. | 1-gen-2015 | Sannini, Adriana; Albanese, Donatella; Malvano, Francesca; Alessio, Crescitelli; DI MATTEO, Marisa | |
An active packaging to extend the Strawberries shelf-life | 1-gen-2005 | Albanese, Donatella; Falivene, B.; Orilio, Paola; Alfano, K.; DI MATTEO, Marisa | |
An ultrasound technique for monitoring the alcoholic wine fermentation: first experimental results | 1-gen-2005 | Lamberti, Nicola Antonio; Ardia, L.; Cinquanta, L.; Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa | |
Analisi della componente polifenolica e polifenolossidasica di differenti cultivar di vegetali per valutarne l’attitudine alla conservazione | 1-gen-2004 | Albanese, Donatella; Celano, K; DI MATTEO, Marisa; Orilio, Paola | |
Analysis of the preservation of ninja lettuce by means of tensile strenght test | 1-gen-1998 | DI MATTEO, Marisa; Nigro, R; Albanese, Donatella | |
Antioxidant activity and sensory attributes of tomatoes dehydrated by combination of microwave and convective heating | 1-gen-2013 | Cinquanta, L.; Albanese, Donatella; Fratianni, A.; La Fianza, G.; DI MATTEO, Marisa | |
Aspetti qualitativi di castagne trasformate | 1-gen-2000 | Albanese, Donatella; Attanasio, G.; Cinquanta, L.; DI MATTEO, Marisa; Naddeo, Carlo | |
Assessment of Wine Adulteration Using Near Infrared Spectroscopy and Laser Backscattering Imaging | 1-gen-2022 | Hencz, A.; Nguyen, L. L. P.; Baranyai, L.; Albanese, D. | |
Bacteriophages promote metabolic changes in bacteria biofilm | 1-gen-2020 | Papaianni, M.; Cuomo, P.; Fulgione, A.; Albanese, D.; Gallo, M.; Paris, D.; Motta, A.; Iannelli, D.; Capparelli, R. |