ALBANESE, Donatella

ALBANESE, Donatella  

Dipartimento di Ingegneria Industriale/DIIN  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 184 (tempo di esecuzione: 0.022 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A Doped Polyaniline Modified Electrode Amperometric Biosensor for Gluconic Acid Determination in Grapes 1-gen-2014 Albanese, Donatella; Malvano, Francesca; Sannini, Adriana; R., Pilloton; DI MATTEO, Marisa
A Neuro-Fuzzy Computational approach for Multi-criteria Optimisation of the Quality of Espresso Coffee by Pod based on the Extraction Time, Temperature and Blend 1-gen-2012 Russo, L.; Albanese, Donatella; Siettos, C.; DI MATTEO, Marisa; Crescitelli, S.
Active packaging for the transportation of vegetable material 1-gen-2008 DI MATTEO, Marisa; Crescitelli, A; Albanese, Donatella
Active packaging of fish products 1-gen-2004 Albanese, Donatella; Cinquanta, L; DI MATTEO, Marisa
Adsorbent for lenghtening the shelf life of food products 1-gen-2004 DI MATTEO, Marisa; Albanese, Donatella; Crescitelli, A.
Adsorbent for lenghtening the shelf life of food products 1-gen-2005 DI MATTEO, Marisa; Albanese, Donatella; Crescitelli, A.
Aglianico wine dealcoholization tests. 1-gen-2010 Liguori, Loredana; Attanasio, Gerardina; Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa
Agroalimentare Tecnologia 1-gen-2006 DI MATTEO, Marisa; Albanese, Donatella
Alcoholic extracts composition from lemon fruits of the Amalfi-Sorrento peninsula 1-gen-2006 Poiana, M; Attanasio, Gerardina; Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa
(ALDOMAR) Adsorbente per la conservazione dei prodotti alimentari 1-gen-2003 DI MATTEO, Marisa; Albanese, Donatella; Crescitelli, A.
Alternative method for hazelnuts peeling. 1-gen-2012 DI MATTEO, Marisa; Albanese, Donatella; Liguori, Loredana
An amperometric biosensor for the determination of lactic acid during malolactic fermentation. 1-gen-2015 Sannini, Adriana; Albanese, Donatella; Malvano, Francesca; Alessio, Crescitelli; DI MATTEO, Marisa
An active packaging to extend the Strawberries shelf-life 1-gen-2005 Albanese, Donatella; Falivene, B.; Orilio, Paola; Alfano, K.; DI MATTEO, Marisa
An ultrasound technique for monitoring the alcoholic wine fermentation: first experimental results 1-gen-2005 Lamberti, Nicola Antonio; Ardia, L.; Cinquanta, L.; Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa
Analisi della componente polifenolica e polifenolossidasica di differenti cultivar di vegetali per valutarne l’attitudine alla conservazione 1-gen-2004 Albanese, Donatella; Celano, K; DI MATTEO, Marisa; Orilio, Paola
Analysis of the preservation of ninja lettuce by means of tensile strenght test 1-gen-1998 DI MATTEO, Marisa; Nigro, R; Albanese, Donatella
Antioxidant activity and sensory attributes of tomatoes dehydrated by combination of microwave and convective heating 1-gen-2013 Cinquanta, L.; Albanese, Donatella; Fratianni, A.; La Fianza, G.; DI MATTEO, Marisa
Aspetti qualitativi di castagne trasformate 1-gen-2000 Albanese, Donatella; Attanasio, G.; Cinquanta, L.; DI MATTEO, Marisa; Naddeo, Carlo
Assessment of Wine Adulteration Using Near Infrared Spectroscopy and Laser Backscattering Imaging 1-gen-2022 Hencz, A.; Nguyen, L. L. P.; Baranyai, L.; Albanese, D.
Bacteriophages promote metabolic changes in bacteria biofilm 1-gen-2020 Papaianni, M.; Cuomo, P.; Fulgione, A.; Albanese, D.; Gallo, M.; Paris, D.; Motta, A.; Iannelli, D.; Capparelli, R.