DI MATTEO, Marisa

DI MATTEO, Marisa  

Dipartimento di Farmacia/DIFARMA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 261 (tempo di esecuzione: 0.005 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A Doped Polyaniline Modified Electrode Amperometric Biosensor for Gluconic Acid Determination in Grapes 1-gen-2014 Albanese, Donatella; Malvano, Francesca; Sannini, Adriana; R., Pilloton; DI MATTEO, Marisa
A mathematical model of mass transfer in spherical geometry:plum (Prunus domestica) drying 1-gen-2003 DI MATTEO, Marisa; Cinquanta, L.; Galiero, G.; Crescitelli, S.
A Neuro-Fuzzy Computational approach for Multi-criteria Optimisation of the Quality of Espresso Coffee by Pod based on the Extraction Time, Temperature and Blend 1-gen-2012 Russo, L.; Albanese, Donatella; Siettos, C.; DI MATTEO, Marisa; Crescitelli, S.
A new cheese from buffalo milk 1-gen-1985 Mincione, B.; Spagna Musso, S.; DI MATTEO, Marisa; De Franciscis, G.; Intrieri, F.
Abatement of volatile acidity in wines with zeolite-based adsorbents 1-gen-1998 Ciambelli, Paolo; DI MATTEO, Marisa; M, Nota; G, Romano; R, ; Spagna, Musso
Active packaging for the transportation of vegetable material 1-gen-2008 DI MATTEO, Marisa; Crescitelli, A; Albanese, Donatella
Active packaging of fish products 1-gen-2004 Albanese, Donatella; Cinquanta, L; DI MATTEO, Marisa
Adsorbent for lenghtening the shelf life of food products 1-gen-2005 DI MATTEO, Marisa; Albanese, Donatella; Crescitelli, A.
Adsorbent for lenghtening the shelf life of food products 1-gen-2004 DI MATTEO, Marisa; Albanese, Donatella; Crescitelli, A.
Aglianico wine dealcoholization tests. 1-gen-2010 Liguori, Loredana; Attanasio, Gerardina; Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa
Agroalimentare Tecnologia 1-gen-2006 DI MATTEO, Marisa; Albanese, Donatella
Alcoholic extracts composition from lemon fruits of the Amalfi-Sorrento peninsula 1-gen-2006 Poiana, M; Attanasio, Gerardina; Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa
(ALDOMAR) Adsorbente per la conservazione dei prodotti alimentari 1-gen-2003 DI MATTEO, Marisa; Albanese, Donatella; Crescitelli, A.
Alternative method for hazelnuts peeling. 1-gen-2012 DI MATTEO, Marisa; Albanese, Donatella; Liguori, Loredana
Le ammine della birra. I valutazione qualitativa 1-gen-1973 Mincione, B.; Di Fiore, R.; DI MATTEO, Marisa; Scudiero, A.; Spagna Musso, S.
An amperometric biosensor for the determination of lactic acid during malolactic fermentation. 1-gen-2015 Sannini, Adriana; Albanese, Donatella; Malvano, Francesca; Alessio, Crescitelli; DI MATTEO, Marisa
An active packaging to extend the Strawberries shelf-life 1-gen-2005 Albanese, Donatella; Falivene, B.; Orilio, Paola; Alfano, K.; DI MATTEO, Marisa
An experimental investigation on the sterilization of orange juice by means of high hydrostatic pressures 1-gen-1995 DI MATTEO, Marisa; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna
An ultrasound technique for monitoring the alcoholic wine fermentation: first experimental results 1-gen-2005 Lamberti, Nicola Antonio; Ardia, L.; Cinquanta, L.; Albanese, Donatella; DI MATTEO, Marisa
Analisi della componente polifenolica e polifenolossidasica di differenti cultivar di vegetali per valutarne l’attitudine alla conservazione 1-gen-2004 Albanese, Donatella; Celano, K; DI MATTEO, Marisa; Orilio, Paola