RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Bioavailability of encapsulated resveratrol into nanoemulsion-based delivery systems
2014-01-01 Sessa, Mariarenata; M. L., Balestrieri; Ferrari, Giovanna; L., Servillo; D., Castaldo; N., D'Onofrio; Donsi', Francesco; R., Tsao
Campi elettrici pulsati per la stabilizzazione microbiologica di alimenti
2004-01-01 Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Pataro, Gianpiero
Campi elettrici pulsati per la stabilizzazione microbiologica di alimenti
2004-01-01 Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Pataro, Gianpiero
Cellulose Isolation from Tomato Pomace Pretreated by High-Pressure Homogenization
2022-01-01 Pirozzi, A.; Ferrari, G.; Donsi', F.
Changing the vision in smart food design utilizing the next generation of nanometric delivery systems for bioactive compounds
2020-01-01 Donsi', F.; Ferrari, G.
Chemical characteristics and compositions of red pepper seed oils extracted by different methods
2019-01-01 Chouaibi, Moncef; Rezig, Leila; Hamdi, Salem; Ferrari, Giovanna
Chemical composition and functional properties of gum exudates from the trunk of the almond tree (Prunus dulcis)
2012-01-01 Mahfoudhi, N; Chouaibi, M; Donsi', Francesco; Ferrari, Giovanna; Hamdi, S.
Classification of southern tunisian honeys based on their physicochemical and textural properties
2018-01-01 Boussaid, Amel; Chouaibi, Moncef; Attouchi, Samar; Hamdi, Salem; Ferrari, Giovanna
Combination of Edible Coatings Containing Oregano Essential Oil Nanoemulsion and Pulsed Light Treatments for Improving the Shelf Life of Tomatoes
2021-01-01 Pirozzi, Annachiara; DEL GROSSO, Vittoria; Ferrari, Giovanna; Pataro, Gianpiero; Donsi', Francesco
Combination of Mild Dehydration and Freeze-Drying Processes to Obtain High Quality Dried Vegetables and Fruits
1998-01-01 Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Nigro, R; DI MATTEO, P.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 162
- 1 Contributo su Rivista::1.1.2 Ar... 162
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 29
- 2010 - 2019 77
- 2000 - 2009 29
- 1990 - 1999 19
- 1988 - 1989 8
Rivista
- JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 17
- CHEMICAL ENGINEERING TRANSACTIONS 11
- INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGIN... 8
- FOODS 6
- JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD ... 6
- POWDER TECHNOLOGY 6
- FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 5
- INDUSTRIE ALIMENTARI 5
- FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING 4
- ITALIAN FOOD & BEVERAGE TECHNOLOGY 4
Keyword
- Food Science 9
- Pulsed light 6
- Extraction 4
- Pulsed electric fields (PEF) 4
- Agronomy and Crop Science 3
- Bioactive compounds 3
- High-pressure homogenization 3
- Nanoemulsion 3
- Physicochemical properties 3
- Plant Extracts 3
Lingua
- eng 134
- ita 11
Accesso al fulltext
- no fulltext 158
- partially open 4