RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Application of a multi-pass high-pressure homogenization treatment for the pasteurization of fruit juices
2011-01-01 Maresca, Paola; Donsi', Francesco; Ferrari, Giovanna
Application of Pulsed Electric Fields and High-Pressure Homogenization in Biorefinery Cascade of C. vulgaris Microalgae
2022-01-01 Carullo, Daniele; Abera, Biresaw Demelash; Scognamiglio, Mariarosa; Donsi', Francesco; Ferrari, Giovanna; Pataro, Gianpiero
Applications of pulsed electric field for food processing - Special issue
2015-01-01 Ferrari, Giovanna
Applications of Pulsed Electric Field Treatments for the Enhancement of Mass Transfer from Vegetable Tissue
2010-01-01 Donsi', Francesco; Ferrari, Giovanna; Pataro, Gianpiero
Applicazione della fludizzazione ai processi dell'industria alimentare
1988-01-01 Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna
Arch-free flow in aerated silo discharge of cohesive powders
2009-01-01 Cannavacciuolo, A; Barletta, Diego; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Poletto, Massimo
Aseptic processing of apricots in syrup by means of a continuous pilot scale ohmic unit
2011-01-01 Pataro, Gianpiero; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna
Assessment of emulsifying ability of almond gum in comparison with gum arabic using response surface methodology
2014-01-01 N., Mahfoudhi; Sessa, Mariarenata; M., Chouaibi; Ferrari, Giovanna; Donsi', Francesco; S., Hamdi
Bacterial inactivation in fruit juices using a continuous flow Pulsed Light (PL) system
2011-01-01 Pataro, Gianpiero; Aranxta, Muñoz; Izabela, Palgan; Francesco, Noci; Ferrari, Giovanna; James, Lyng
Bergamot essential oil nanoemulsions: antimicrobial and cytotoxic activity
2020-01-01 Marchese, E.; D'Onofrio, N.; Balestrieri, M. L.; Castaldo, D.; Ferrari, G.; Donsi', F.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 162
- 1 Contributo su Rivista::1.1.2 Ar... 162
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 29
- 2010 - 2019 77
- 2000 - 2009 29
- 1990 - 1999 19
- 1988 - 1989 8
Rivista
- JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 17
- CHEMICAL ENGINEERING TRANSACTIONS 11
- INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGIN... 8
- FOODS 6
- JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD ... 6
- POWDER TECHNOLOGY 6
- FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 5
- INDUSTRIE ALIMENTARI 5
- FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING 4
- ITALIAN FOOD & BEVERAGE TECHNOLOGY 4
Keyword
- Food Science 9
- Pulsed light 6
- Extraction 4
- Pulsed electric fields (PEF) 4
- Agronomy and Crop Science 3
- Bioactive compounds 3
- High-pressure homogenization 3
- Nanoemulsion 3
- Physicochemical properties 3
- Plant Extracts 3
Lingua
- eng 134
- ita 11
Accesso al fulltext
- no fulltext 158
- partially open 4