Esposito, Benedetta
Esposito, Benedetta
Dipartimento di Scienze Aziendali - Management & Innovation Systems/DISA-MIS
A logical-mathematical approach for the implementation of ecologically equipped productive urban areas
2021-01-01 Sessa, M. R.; Esposito, B.; Sica, D.; Malandrino, O.
An innovative approach for circular data-driven decision-making in the new normal scenario: Opportunities for the agri-food sector
2023-01-01 Esposito, Benedetta; Sica, Daniela; Malandrino, Ornella; Supino, Stefania
Atti del XXIX Congresso Nazionale di Scienze Merceologiche. Le Scienze Merceologiche nell’era 4.0
2020-01-01 Esposito, Benedetta; Malandrino, Ornella; Sessa, MARIA ROSARIA; Sica, Daniela
Big Data and Digital Technologies for Circular Economy in the Agri-food Sector
2023-01-01 Esposito, Benedetta; Malandrino, Ornella; Sessa, MARIA ROSARIA; Sica, Daniela
Biogas-based systems: An opportunity towards a post-fossil and circular economy perspective in Italy
2023-01-01 Sica, D.; Esposito, B.; Supino, S.; Malandrino, O.; Sessa, M. R.
Circular economy disclosure and integrated reporting: The role of corporate governance mechanisms
2023-01-01 Esposito, Benedetta; Raimo, Nicola; Malandrino, Ornella; Vitolla, Filippo
Circular Economy engagement in the agri-food industry during the Covid-19: evidence from the Twitter debate
2023-01-01 Esposito, B.; Sica, D.; Sessa, M. R.; Malandrino, O.
Corporate Social Responsibility Engagement through Social Media. Evidence from the University of Salerno
2021-01-01 Esposito, B.; Sessa, M. R.; Sica, D.; Malandrino, O.
Disruptive Technology-Based Life Cycle Assessment nel settore agro-alimentare. Quali i benefici?
2021-01-01 Esposito, Benedetta; Malandrino, Ornella; Sica, Daniela; Sessa, MARIA ROSARIA
Energy Performance in Italian Public Administration
2019-01-01 Sica, Daniela; Malandrino, Ornella; Esposito, Benedetta
Exploring Corporate Social Responsibility in the Italian wine sector through websites
2021-01-01 Esposito, B; Sessa, Mr; Sica, D; Malandrino, O
Exploring the Link Between Customers’ Safety Perception and the Use of Information Technology in the Restaurant Sector During the Covid-19
2021-01-01 Esposito, B.; Sessa, M. R.; Sica, D.; Malandrino, O.
Gender path in Italian universities: evidence from University of Salerno
2021-01-01 Sica, Daniela; Esposito, Benedetta; Sessa, MARIA ROSARIA; Malandrino, Ornella; Supino, Stefania
Il contributo alla sostenibilità della filiera del biogas in Italia
2020-01-01 Sica, Daniela; Sessa, MARIA ROSARIA; Esposito, Benedetta; Malandrino, Ornella; Supino, Stefania; Martucci, Olimpia
Investigating life cycle assessment in the restaurant sector: a systematic literature review
2022-01-01 Esposito, B.; Malandrino, O.; Sessa, M. R.; Sica, D.
L’apporto della Dottrina Sociale della Chiesa alla Responsabilità Sociale d’Impresa: un’analisi critica
2020-01-01 Serpe, Vincenzo; Sessa, M. R.; Sica, D.; Esposito, B.; Malandrino, O.
L’economia circolare e la valorizzazione degli avanzi nella ristorazione in Italia
2020-01-01 Esposito, Benedetta; Malandrino, Ornella; Sessa, MARIA ROSARIA; Sica, Daniela
L’utilizzo del Life Cycle Assessment nel settore della ristorazione. Una revisione sistematica della letteratura
2021-01-01 Esposito, B.; Sessa, M. R.; Sica, D.; Malandrino, O.
Service innovation in the restaurant sector during COVID-19: digital technologies to reduce customers' risk perception
2022-01-01 Esposito, B; Sessa, Mr; Sica, D; Malandrino, O
Social media on the route to circular economy transition from a dialogic perspective: evidence from the agri-food industry
2023-01-01 Esposito, Benedetta; Sica, Daniela; Malandrino, Ornella; Supino, Stefania