RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
The effect of process conditions on the physical stucture of dehydrated foods: an experimental analisys
1996-01-01 Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Roberto, Nigro
The Effects of High Hydrostatic Pressure on the Polyphenols and Anthocyanins in Red Fruit Products
2011-01-01 Ferrari, Giovanna; Maresca, Paola; Rossella, Ciccarone
The effects of ohmic and conventional blanching on the nutritional, bioactive compounds and quality parameters of artichoke heads
2013-01-01 Vincenzo, Guida; Ferrari, Giovanna; Pataro, Gianpiero; Angela, Chambery; Antimo Di, Maro; Augusto, Parente
The particle velocity field inside a two-dimensional aerated hopper
2002-01-01 Ferrari, Giovanna; Poletto, Massimo
The role of heat and mass transfer phenomena in atmospheric freeze-drying of foods in fluidised beds
2003-01-01 Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; DI MATTEO, P.
The use of nanocellulose in edible coatings for the preservation of perishable fruits and vegetables
2021-01-01 Pirozzi, A.; Ferrari, G.; Donsi', F.
Una Nuova Iniziativa nel Campo del Trasferimento dell'Innovazione al Mondo della Produzione: Il Centro Regionale di Competenza sulle Produzioni Agro-alimentari della Regione Campania
2004-01-01 Ferrari, Giovanna
Understanding the break-up phenomena in an orifice-valve high pressure homogenizer using spherical bacterial cells (Lactococcus lactis) as a model disruption indicator
2018-01-01 Coccaro, Nicola; Ferrari, Giovanna; Donsì, Francesco
Understanding the effect of formulation on functionality of modified chitosan films containing carvacrol nanoemulsions
2016-01-01 Tastan, Özge; Ferrari, Giovanna; Baysal, Taner; Donsi', Francesco
Use of agri-food residues for oil structuring and functionalization
2017-01-01 Ferrari, Giovanna; AHMED ABDALGLIL MUSTAFA, Waleed; Donsì, Francesco
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 162
- 1 Contributo su Rivista::1.1.2 Ar... 162
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 29
- 2010 - 2019 77
- 2000 - 2009 29
- 1990 - 1999 19
- 1988 - 1989 8
Rivista
- JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 17
- CHEMICAL ENGINEERING TRANSACTIONS 11
- INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGIN... 8
- FOODS 6
- JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD ... 6
- POWDER TECHNOLOGY 6
- FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 5
- INDUSTRIE ALIMENTARI 5
- FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING 4
- ITALIAN FOOD & BEVERAGE TECHNOLOGY 4
Keyword
- Food Science 9
- Pulsed light 6
- Extraction 4
- Pulsed electric fields (PEF) 4
- Agronomy and Crop Science 3
- Bioactive compounds 3
- High-pressure homogenization 3
- Nanoemulsion 3
- Physicochemical properties 3
- Plant Extracts 3
Lingua
- eng 134
- ita 11
Accesso al fulltext
- no fulltext 158
- partially open 4