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NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
An efficient optimization methodology of respiration rate parameters coupled with transport properties in mass balances to describe modified atmosphere packaging systems
2020-01-01 Badillo, Guillermo; Cumsille, Patricio; Segura-Ponce, Luis; Pataro, Gianpiero; Ferrari, Giovanna
An experimental investigation on the sterilization of orange juice by means of high hydrostatic pressures
1995-01-01 DI MATTEO, Marisa; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna
Analisi sperimentale di un sistema di generazione di gocce monodisperse per l'alimentazione di uno spray-drier
1992-01-01 Ferrari, Giovanna; Roberto, Nigro
Analysis of heat and mass transfer phenomena in two-component fluidized beds
1998-01-01 Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; DE VITA, A.
Analysis of heat transfer phenomena between gas fluidized beds of fine particles and immersed objects
1990-01-01 Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna
Analysis of heat transfer phenomena in two-component fluidized beds
1993-01-01 Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna
Analysis of the particle velocity field measured with a high-speed video technique in a two-dimensional aerated bin
2002-01-01 Barletta, Diego; DE VITO, Francesca; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Poletto, Massimo
Analysis of transport phenomena in two component fluidized beds
1998-01-01 Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Antonella De, Vita
Antibacterial and physical effects of modified chitosan based-coating containing nanoemulsion of mandarin essential oil and three non-thermal treatments against Listeria innocua in green beans
2014-01-01 Severino, Renato; Khanh Dang, Vu; Donsi', Francesco; Stephane, Salmieri; Ferrari, Giovanna; Monique, Lacroix
Antimicrobial edible films and coatings based on modified chitosan containing essential oil nanoemulsions
2015-01-01 Donsi', Francesco; Sessa, Mariarenata; Tastan, Ozge; Ferrari, Giovanna
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Data di pubblicazione
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- 2010 - 2019 166
- 2000 - 2009 91
- 1990 - 1999 58
- 1986 - 1989 12
Editore
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