RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Applicazione della tecnica di fluidizzazione a due componenti al processo di disinfestazione delle castagne
1995-01-01 DI MATTEO, Marisa; Donsi', Giorgio; Esposito, Luigi; Ferrari, Giovanna
Arch and pipe collapse in aerated silo discharge
2007-01-01 Cannavacciuolo, A; Barletta, Diego; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Schwedes, J; Poletto, Massimo
Arch stability in air assisted silo discharge of cohesive powders
2007-01-01 Cannavacciuolo, A; Barletta, Diego; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Schwedes, J; Poletto, Massimo
Arch-free flow in aerated silo discharge of cohesive powders
2009-01-01 Cannavacciuolo, A; Barletta, Diego; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Poletto, Massimo
Aseptic processing of apricots in syrup by means of a continuous pilot scale ohmic unit
2011-01-01 Pataro, Gianpiero; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna
Assessment of emulsifying ability of almond gum in comparison with gum arabic using response surface methodology
2014-01-01 N., Mahfoudhi; Sessa, Mariarenata; M., Chouaibi; Ferrari, Giovanna; Donsi', Francesco; S., Hamdi
Bacterial inactivation in fruit juices using a continuous flow Pulsed Light (PL) system
2011-01-01 Pataro, Gianpiero; Aranxta, Muñoz; Izabela, Palgan; Francesco, Noci; Ferrari, Giovanna; James, Lyng
Bergamot essential oil nanoemulsions: antimicrobial and cytotoxic activity
2020-01-01 Marchese, E.; D'Onofrio, N.; Balestrieri, M. L.; Castaldo, D.; Ferrari, G.; Donsi', F.
Bioavailability of encapsulated resveratrol into nanoemulsion-based delivery systems
2014-01-01 Sessa, Mariarenata; M. L., Balestrieri; Ferrari, Giovanna; L., Servillo; D., Castaldo; N., D'Onofrio; Donsi', Francesco; R., Tsao
Break-up and recoalescence phenomena induced by high pressure homogenization: effect of the homogenization valve geometry
2015-01-01 Donsi', Francesco; Sessa, Mariarenata; Ferrari, Giovanna
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Applicazione della tecnica di fluidizzazione a due componenti al processo di disinfestazione delle castagne | 1-gen-1995 | DI MATTEO, Marisa; Donsi', Giorgio; Esposito, Luigi; Ferrari, Giovanna | |
Arch and pipe collapse in aerated silo discharge | 1-gen-2007 | Cannavacciuolo, A; Barletta, Diego; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Schwedes, J; Poletto, Massimo | |
Arch stability in air assisted silo discharge of cohesive powders | 1-gen-2007 | Cannavacciuolo, A; Barletta, Diego; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Schwedes, J; Poletto, Massimo | |
Arch-free flow in aerated silo discharge of cohesive powders | 1-gen-2009 | Cannavacciuolo, A; Barletta, Diego; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Poletto, Massimo | |
Aseptic processing of apricots in syrup by means of a continuous pilot scale ohmic unit | 1-gen-2011 | Pataro, Gianpiero; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna | |
Assessment of emulsifying ability of almond gum in comparison with gum arabic using response surface methodology | 1-gen-2014 | N., Mahfoudhi; Sessa, Mariarenata; M., Chouaibi; Ferrari, Giovanna; Donsi', Francesco; S., Hamdi | |
Bacterial inactivation in fruit juices using a continuous flow Pulsed Light (PL) system | 1-gen-2011 | Pataro, Gianpiero; Aranxta, Muñoz; Izabela, Palgan; Francesco, Noci; Ferrari, Giovanna; James, Lyng | |
Bergamot essential oil nanoemulsions: antimicrobial and cytotoxic activity | 1-gen-2020 | Marchese, E.; D'Onofrio, N.; Balestrieri, M. L.; Castaldo, D.; Ferrari, G.; Donsi', F. | |
Bioavailability of encapsulated resveratrol into nanoemulsion-based delivery systems | 1-gen-2014 | Sessa, Mariarenata; M. L., Balestrieri; Ferrari, Giovanna; L., Servillo; D., Castaldo; N., D'Onofrio; Donsi', Francesco; R., Tsao | |
Break-up and recoalescence phenomena induced by high pressure homogenization: effect of the homogenization valve geometry | 1-gen-2015 | Donsi', Francesco; Sessa, Mariarenata; Ferrari, Giovanna |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 202
- 1 Contributo su Rivista::1.1.2 Ar... 162
- 4 Contributo in Atti convegno(ex ... 75
- 2 Contributo in volume (exArticol... 70
- 2 Contributo in volume (exArticol... 66
- 4 Contributo in Atti convegno(ex ... 30
- 7 Altro 29
- 7 Altro::7.12 Altro 29
- 1 Contributo su Rivista::1.1.1 Ar... 23
- 4 Contributo in Atti convegno(ex ... 23
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Arti... 17
- 4 Contributo in Atti convegno(ex ... 13
- 4 Contributo in Atti convegno(ex ... 8
- 2 Contributo in volume (exArticol... 2
- 2 Contributo in volume (exArticol... 1
- 2 Contributo in volume (exArticol... 1
- 4 Contributo in Atti convegno(ex ... 1
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024 49
- 2010 - 2019 166
- 2000 - 2009 91
- 1990 - 1999 58
- 1986 - 1989 12
Editore
- ProdAl Scarl 8
- AIDIC 5
- Elsevier 5
- Chiriotti Editore 4
- ANIMP 3
- ANIMP-AIDIC 3
- Chiriotti Editori 3
- Marco Dalla Rosa, Pedro Fito Maupoey 3
- Springer 3
- Üniversiteliler Ofset 3
Rivista
- JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 21
- CHEMICAL ENGINEERING TRANSACTIONS 13
- INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGIN... 12
- FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 7
- FOODS 7
- JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD ... 6
- POWDER TECHNOLOGY 6
- FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING 5
- INDUSTRIE ALIMENTARI 5
- LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHN... 5
Serie
- FOOD AND NUTRITIONAL COMPONENTS I... 1
Keyword
- Extraction 15
- Food Science 10
- Bioactive compounds 9
- PEF 9
- Pulsed electric fields (PEF) 9
- Pulsed electric fields 7
- Pulsed light 7
- Ohmic heating 6
- High pressure homogenization 5
- Microbial inactivation 5
Lingua
- eng 256
- ita 26
Accesso al fulltext
- no fulltext 366
- partially open 9
- open 1