RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Pulsed light decontamination of vegetables and fruits
2011-01-01 Pataro, Gianpiero; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna
Rapid on-line detection of microbial inactivation
2006-01-01 Maresca, P; Donsi', Francesco; Esposito, L; Ferrari, Giovanna
Rheological properties of high pressure milk cream
2011-01-01 Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Maresca, Paola
Set up of a batch Ohmic Heating system for sterilization of solid-liquid mixture
2012-01-01 Pataro, Gianpiero; Valerio, Vitale; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna
Stabilizzazione microbiologica di succhi di frutta mediante campi elettrici pulsati
2004-01-01 Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Pataro, Gianpiero
The effect of conventional and ohmic heating on the permeability of cell membrane in vegetables tissue
2009-01-01 Pataro, Gianpiero; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna
The effect of osmotic dehydration pretreatment on vacuum drying rates of vegetables
2001-01-01 Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Paola Di, Matteo
The effect of Pretreatments on Mass Transfer Rates during Low Temperature Osmotic Dehydration
1998-01-01 Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Nigro, R.
The effect of pretreatments on mass transfer rates during low temperature osmotic dehydration
1998-01-01 Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Roberto, Nigro
The effect of vibrations on fluidized cohesive powders
2007-01-01 Barletta, Diego; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Poletto, Massimo; Russo, Paola
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Pulsed light decontamination of vegetables and fruits | 1-gen-2011 | Pataro, Gianpiero; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna | |
Rapid on-line detection of microbial inactivation | 1-gen-2006 | Maresca, P; Donsi', Francesco; Esposito, L; Ferrari, Giovanna | |
Rheological properties of high pressure milk cream | 1-gen-2011 | Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Maresca, Paola | |
Set up of a batch Ohmic Heating system for sterilization of solid-liquid mixture | 1-gen-2012 | Pataro, Gianpiero; Valerio, Vitale; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna | |
Stabilizzazione microbiologica di succhi di frutta mediante campi elettrici pulsati | 1-gen-2004 | Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Pataro, Gianpiero | |
The effect of conventional and ohmic heating on the permeability of cell membrane in vegetables tissue | 1-gen-2009 | Pataro, Gianpiero; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna | |
The effect of osmotic dehydration pretreatment on vacuum drying rates of vegetables | 1-gen-2001 | Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Paola Di, Matteo | |
The effect of Pretreatments on Mass Transfer Rates during Low Temperature Osmotic Dehydration | 1-gen-1998 | Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Nigro, R. | |
The effect of pretreatments on mass transfer rates during low temperature osmotic dehydration | 1-gen-1998 | Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Roberto, Nigro | |
The effect of vibrations on fluidized cohesive powders | 1-gen-2007 | Barletta, Diego; Donsi', Giorgio; Ferrari, Giovanna; Poletto, Massimo; Russo, Paola |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 2 Contributo in volume (exArticol... 70
- 2 Contributo in volume (exArticol... 66
- 2 Contributo in volume (exArticol... 2
- 2 Contributo in volume (exArticol... 1
- 2 Contributo in volume (exArticol... 1
Data di pubblicazione
- 2020 - 2022 3
- 2010 - 2019 27
- 2000 - 2009 26
- 1990 - 1999 12
- 1988 - 1989 2
Editore
- ProdAl Scarl 7
- Elsevier 4
- Marco Dalla Rosa, Pedro Fito Maupoey 3
- Academic Press 2
- Cosmoware Publisher 2
- Nova Science Publishers, Inc. 2
- Sheffield Accademic Press 2
- AIDIC 1
- Chirotti 1
- Cosmoware publisher 1
Serie
- FOOD AND NUTRITIONAL COMPONENTS I... 1
Keyword
- Agricultural and Biological Scien... 2
- Cannellini beans 2
- Electrochemical reactions 2
- Ionic double layer 2
- Metal release 2
- Ohmic heating 2
- Pulsed electric fields 2
- Pulsed electric fields (PEF) 2
- alte pressioni idrostatiche 1
- Analytical Chemistry 1
Lingua
- eng 39
- ita 1
Accesso al fulltext
- no fulltext 70