ALBANESE, Donatella
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 8.442
EU - Europa 6.414
AS - Asia 2.142
SA - Sud America 350
AF - Africa 36
OC - Oceania 10
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 8
Totale 17.402
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 8.383
IT - Italia 3.755
CN - Cina 779
UA - Ucraina 695
RU - Federazione Russa 647
SG - Singapore 602
DE - Germania 588
BR - Brasile 330
VN - Vietnam 277
IE - Irlanda 254
TR - Turchia 179
FI - Finlandia 170
SE - Svezia 100
KR - Corea 92
HK - Hong Kong 68
GB - Regno Unito 54
IN - India 40
FR - Francia 29
NL - Olanda 27
MX - Messico 25
CA - Canada 23
AT - Austria 18
PL - Polonia 14
ZA - Sudafrica 13
JP - Giappone 12
ES - Italia 11
ID - Indonesia 11
PK - Pakistan 11
AR - Argentina 10
IR - Iran 10
AU - Australia 9
BD - Bangladesh 9
BE - Belgio 8
IL - Israele 8
EU - Europa 7
MA - Marocco 7
IQ - Iraq 6
MY - Malesia 6
PA - Panama 6
RS - Serbia 6
CZ - Repubblica Ceca 5
RO - Romania 5
UZ - Uzbekistan 5
NG - Nigeria 4
PH - Filippine 4
TN - Tunisia 4
BG - Bulgaria 3
GE - Georgia 3
HU - Ungheria 3
LB - Libano 3
LT - Lituania 3
PT - Portogallo 3
VE - Venezuela 3
AL - Albania 2
BN - Brunei Darussalam 2
CO - Colombia 2
DK - Danimarca 2
DO - Repubblica Dominicana 2
DZ - Algeria 2
EC - Ecuador 2
EE - Estonia 2
GR - Grecia 2
KE - Kenya 2
KG - Kirghizistan 2
KZ - Kazakistan 2
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 2
LI - Liechtenstein 2
SC - Seychelles 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AZ - Azerbaigian 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BH - Bahrain 1
CH - Svizzera 1
CL - Cile 1
CR - Costa Rica 1
EG - Egitto 1
HN - Honduras 1
HR - Croazia 1
IM - Isola di Man 1
JM - Giamaica 1
JO - Giordania 1
KH - Cambogia 1
LK - Sri Lanka 1
LU - Lussemburgo 1
MN - Mongolia 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PE - Perù 1
PY - Paraguay 1
SA - Arabia Saudita 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
SN - Senegal 1
TH - Thailandia 1
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 1
Totale 17.402
Città #
Ann Arbor 2.081
Salerno 1.540
Chandler 1.100
Jacksonville 862
Wilmington 686
Princeton 662
Woodbridge 525
Houston 471
Aiello Del Sabato 380
Dong Ket 270
Singapore 264
San Mango 254
Dublin 247
Ashburn 195
Beijing 171
Nanjing 167
Izmir 166
Ferrandina 160
Andover 156
Pellezzano 122
Nürnberg 111
Boardman 98
Moscow 92
Dearborn 71
Hong Kong 67
Fairfield 66
Hebei 60
Munich 60
Shenyang 59
Fisciano 57
Redwood City 46
Nanchang 43
Tianjin 41
Napoli 40
Naples 39
Dallas 37
Changsha 35
Mestre 35
Angri 34
Jiaxing 33
Guangzhou 31
Seattle 28
Pune 26
Rome 26
São Paulo 26
Turku 22
Norwalk 21
Los Angeles 19
Düsseldorf 18
Ottawa 18
Parma 18
San Diego 15
San Francisco 15
Des Moines 14
Santa Clara 14
Amsterdam 13
Belo Horizonte 13
Jinan 13
Milan 13
The Dalles 13
Vienna 13
Zhengzhou 13
Edinburgh 12
Warsaw 12
Chicago 11
Jakarta 11
New York 11
Cambridge 10
Tokyo 10
Council Bluffs 9
London 9
Brussels 8
Mineral de la Reforma 8
Nuremberg 8
Rio de Janeiro 8
Atlanta 7
Bari 7
Columbus 7
Eboli 7
Genova 7
Montesilvano Marina 7
Phoenix 7
Florence 6
Hefei 6
Johannesburg 6
Messina 6
Pachuca 6
Spinea 6
Stockholm 6
Benevento 5
Boston 5
Brasília 5
Casoria 5
Dormagen 5
Fuzhou 5
Helsinki 5
Islamabad 5
Melfi 5
Porto Alegre 5
Pretoria 5
Totale 12.278
Nome #
Investigation of osmotic distillation technique for beer dealcoholization 190
Active packaging for the transportation of vegetable material 173
Mathematical model with shrinkage of an eggplant drying process 169
Tomato peel drying and carotenoids stability of the extracts 167
Aglianico wine dealcoholization tests. 154
(ALDOMAR) Adsorbente per la conservazione dei prodotti alimentari 152
Caratterizzazione e valorizzazione di cascami dell’industria del pomodoro 152
Ottimizzazione e studio della shelf life di alici marinate 150
A Doped Polyaniline Modified Electrode Amperometric Biosensor for Gluconic Acid Determination in Grapes 150
Alcoholic extracts composition from lemon fruits of the Amalfi-Sorrento peninsula 147
Optimisation of Glucose Biosensors Based on Sol-Gel Entrapment and Prussian Blue-Modified Screen-Printed Electrodes for Real Food Analysis 143
Antioxidant activity and sensory attributes of tomatoes dehydrated by combination of microwave and convective heating 141
Processi di conservazione e trasformazione della mela annurca. 140
Infrared thermography assisted control for apples microwave drying 139
Compost and Compost Tea Management of Mini Watermelon Cultivations Affects the Chemical, Physical and Sensory Assessment of the Fruits 139
Alternative method for hazelnuts peeling. 136
LUTEIN EXTRACTION FROM TOMATO PEELS AND ITS EVALUATION OF HEAT STABILITY 136
Prolungamento della shelf-life di patate IV gamma 135
A new label-free impedimetric aptasensor for gluten detection 133
Effect of Process Parameters on Partial Dealcoholizationof Wine by Osmotic Distillation 132
Prolungamento della shelf-life di nettarine IV gamma 131
A Neuro-Fuzzy Computational approach for Multi-criteria Optimisation of the Quality of Espresso Coffee by Pod based on the Extraction Time, Temperature and Blend 131
Adsorbent for lenghtening the shelf life of food products 129
Experimental analysis and mathematical modelling of the effect of starch gelatinization on chestnuts rehydration 129
The Influence of Abrasive Pretreatment on Hot Air Drying of Grape 129
Effect of abrasive pretreatment on hot dried goji berry 129
Aspetti qualitativi di castagne trasformate 128
Effect of Chilling on the Ascorbic Acid of Fennel During Storage 128
Volatile compounds in red wines processed on an industrial scale by short pre-fermentative cold maceration 128
Effect on orange juice of batch pasteurization in an improved pilot-scale microwave oven 127
Adsorbent for lenghtening the shelf life of food products 126
Effects of innovative dipping treatment on the cold storage of minimally processed Annurca apples 126
Mathematical modeling of eggplant drying: Shrinkage effect 126
Rapid Assessment of Gray Mold (Botrytis cinerea) Infection in Grapes Using Biosensors System 125
Quality improvement of low alcohol craft beer produced by evaporative pertraction 125
Analisi della componente polifenolica e polifenolossidasica di differenti cultivar di vegetali per valutarne l’attitudine alla conservazione 124
Agroalimentare Tecnologia 124
Innovazione di processo nelle tecnologie di vinificazione: variazione della componente aromatica 124
An active packaging to extend the Strawberries shelf-life 123
Biosensor-Based Intelligent Measurement System for Wine Fermentation Monitoring 123
Production and characterization of alcohol-free beer by membrane process 123
Messa a punto di imballaggi attivi per il prolungamento della shelf – life di piante 122
Prolungamento della shelf-life del peperone in IV gamma 121
Winemaking process monitoring based on a biosensor automatic system 121
Active packaging of fish products 120
Ethanol content in must grape by alcohol dehydrogenase biosensors based on doped - Polyaniline modified screen printed electrodes 120
Screen printed biosensors for detection of nitrates in drinking water 117
An amperometric biosensor for the determination of lactic acid during malolactic fermentation. 117
An ultrasound technique for monitoring the alcoholic wine fermentation: first experimental results 114
Espresso Coffee (EC) by POD: study of thermal profile during extraction process and influence of water temperature on chemical-physical and sensorial properties 114
Biosensors in automatic measurements An application to winemaking monitoring 114
Evolution of quality parameters during red wine dealcoholization by osmotic distillation 113
Glucose oxidase (GOx) biosensors by prussian blue (PB) modified screen-printed electrodes 113
Prolungamento della shelf life di loti in imballaggi attivi 112
Influenza di fitofarmaci innovativi sulla conservabilità di cultivar di Lactuca sativa. 112
Il trealosio come coadiuvante nell'essiccazione dei vegetali 111
Chemical composition and antioxidant properties of five white onion (Allium cepa L.) landraces 111
Caratterizzazione di cultivars di lattughe: componente polifenolica e polifenolossidasica 110
Screen printed biosensor based on nitrate reductase from aspergillus niger and Escherichia coli. 109
Tipicizzazione e certificazione del prodotto fico essiccato italiano 108
Microwave drying of aubergine (Solanum Melongena) slices:kinetic and quality changes 108
IMPROVED EGGPLANT DRYING: MATHEMATICAL MODELLING AND QUALITY ASSESSMENT 108
Effetto della temperatura sulla qualità di melanzane essiccate mediante microonde 108
Comparison of TEOS (tetraethyl orthosilicate) and PVA (polyvinyl alcohol) for immobilization of glucose oxidase on screen-printed electrodes 107
Polyphenol composition and antioxidant activity of different grass pea (Lathyrus sativus), lentils (Lens culinaris), and chickpea (Cicer arietinum) ecotypes of the Campania region (Southern Italy) 107
PROLUNGAMENTO DELLA SHELF LIFE DI PRODOTTI ITTICI 106
Shelf-life prediction in minimally processed potatoes 106
Effetti delle temperature di essiccazione sulle proprietà fisico-chimiche delle castagne. 106
Non–dimensional model of bacterial growth under non–isothermal condition for the prediction of fish shelf life. 106
A highly sensitive impedimetric label free immunosensor for Ochratoxin measurement in cocoa beans 106
Prolungamento della shelf-life di finocchi IV gamma 105
Caratterizzazione di cultivar di cipolle 105
Degradation of Carotenoids in Apricot (Prunus armeniaca L.) During Drying Process 105
Experiments and modelling of chestnuts drying and rehydration 103
Process’ improvement of smoked seabream fillets (Sparus aurata) 103
Pelatura a freddo di nocciole 103
Effetto di pretrattamenti sul contenuto in carotenoidi e sull’attività antiossidante di albicocche essiccate in corrente d’aria. 103
IR thermography assisted control for apples microwave drying 103
Essiccati di qualità: innovazioni di processo. Ricerca e innovazione nell’industria Alimentare 103
Prove di flessione su asparagi IV gamma 101
Modelling convective and microwave drying of potatoes slices 100
Prove di conservazione di gamberetti freschi 100
Innovazione nella tecnologia di conservazione delle castagne 99
Conservazione dei piccoli frutti mediante film ed adsorbenti 99
Effects of microwave and hot-air drying methods on colour, β-carotene and radical scavenging activity of apricots 99
Cold Peeling of Hazelnuts 99
Effects of drying temperatures on physico-chemical properties of dried and rehydrated chestnuts (Castanea sativa) 97
Caratterizzazione della sostanza grassa del cioccolato di copertura. Applicazione della tecnica DSC e MTDSC 97
Analysis of the preservation of ninja lettuce by means of tensile strenght test 96
Prolungamento della shelf-life di carne di bufalo 96
Screen printed biosensors for monitoring of alcoholic fermentation. 96
Imballaggio attivo per il trasporto di vegetali. 95
Influence of biodegradabile pot on flavour developed from aromatic plants 95
Multilayer Nanocomposite Polymeric Packaging For Microwave Applications 94
Il Prolungamento della shelf-life dei fiori recisi, innovazioni e tecnologia. 93
Innovazione nella tradizione e miglioramento della qualità del fico essiccato 93
Utilize of new starter in the frozen oven product 93
Caratterizzazione chimico-fisica e funzionale della patata Turchesca 93
Caratterizzazione di mini angurie da coltivazioni innovative 93
Tecnologie innovative per la lavorazione della frutta 92
Totale 11.836
Categoria #
all - tutte 55.747
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 55.747


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20211.729 121 141 146 10 191 61 174 19 355 21 178 312
2021/20221.194 8 8 18 20 27 15 14 52 184 161 135 552
2022/20232.356 222 226 46 327 277 469 8 240 328 23 136 54
2023/2024830 105 126 64 47 29 89 15 60 14 58 88 135
2024/20252.125 93 46 59 76 90 285 399 201 262 91 297 226
2025/20266 6 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 17.748