ALBANESE, Donatella
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 8.432
EU - Europa 6.375
AS - Asia 2.134
SA - Sud America 349
AF - Africa 36
OC - Oceania 10
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 8
Totale 17.344
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 8.373
IT - Italia 3.751
CN - Cina 779
UA - Ucraina 695
RU - Federazione Russa 647
SG - Singapore 600
DE - Germania 556
BR - Brasile 329
VN - Vietnam 277
IE - Irlanda 252
TR - Turchia 179
FI - Finlandia 170
SE - Svezia 100
KR - Corea 92
HK - Hong Kong 62
GB - Regno Unito 53
IN - India 40
FR - Francia 29
NL - Olanda 27
MX - Messico 25
CA - Canada 23
AT - Austria 18
PL - Polonia 14
ZA - Sudafrica 13
JP - Giappone 12
ES - Italia 11
ID - Indonesia 11
PK - Pakistan 11
AR - Argentina 10
IR - Iran 10
AU - Australia 9
BD - Bangladesh 9
BE - Belgio 8
IL - Israele 8
EU - Europa 7
MA - Marocco 7
IQ - Iraq 6
MY - Malesia 6
PA - Panama 6
RS - Serbia 6
CZ - Repubblica Ceca 5
RO - Romania 5
UZ - Uzbekistan 5
NG - Nigeria 4
PH - Filippine 4
TN - Tunisia 4
BG - Bulgaria 3
GE - Georgia 3
HU - Ungheria 3
LB - Libano 3
LT - Lituania 3
PT - Portogallo 3
VE - Venezuela 3
AL - Albania 2
BN - Brunei Darussalam 2
CO - Colombia 2
DK - Danimarca 2
DO - Repubblica Dominicana 2
DZ - Algeria 2
EC - Ecuador 2
EE - Estonia 2
GR - Grecia 2
KE - Kenya 2
KG - Kirghizistan 2
KZ - Kazakistan 2
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 2
LI - Liechtenstein 2
SC - Seychelles 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AZ - Azerbaigian 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BH - Bahrain 1
CH - Svizzera 1
CL - Cile 1
CR - Costa Rica 1
EG - Egitto 1
HN - Honduras 1
HR - Croazia 1
IM - Isola di Man 1
JM - Giamaica 1
JO - Giordania 1
KH - Cambogia 1
LK - Sri Lanka 1
LU - Lussemburgo 1
MN - Mongolia 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PE - Perù 1
PY - Paraguay 1
SA - Arabia Saudita 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
SN - Senegal 1
TH - Thailandia 1
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 1
Totale 17.344
Città #
Ann Arbor 2.081
Salerno 1.540
Chandler 1.100
Jacksonville 862
Wilmington 686
Princeton 662
Woodbridge 525
Houston 471
Aiello Del Sabato 380
Dong Ket 270
Singapore 263
San Mango 254
Dublin 245
Ashburn 195
Beijing 171
Nanjing 167
Izmir 166
Ferrandina 160
Andover 156
Pellezzano 122
Nürnberg 111
Boardman 98
Moscow 92
Dearborn 71
Fairfield 66
Hong Kong 61
Hebei 60
Shenyang 59
Fisciano 57
Redwood City 46
Nanchang 43
Tianjin 41
Napoli 40
Naples 39
Dallas 37
Changsha 35
Mestre 35
Angri 34
Jiaxing 33
Guangzhou 31
Munich 28
Seattle 28
Pune 26
Rome 26
São Paulo 25
Turku 22
Norwalk 21
Los Angeles 19
Düsseldorf 18
Ottawa 18
Parma 18
San Diego 15
Des Moines 14
San Francisco 14
Amsterdam 13
Belo Horizonte 13
Jinan 13
Milan 13
Santa Clara 13
The Dalles 13
Vienna 13
Zhengzhou 13
Edinburgh 12
Warsaw 12
Chicago 11
Jakarta 11
New York 11
Cambridge 10
Tokyo 10
Council Bluffs 9
London 9
Brussels 8
Mineral de la Reforma 8
Nuremberg 8
Rio de Janeiro 8
Atlanta 7
Bari 7
Eboli 7
Genova 7
Montesilvano Marina 7
Phoenix 7
Florence 6
Hefei 6
Johannesburg 6
Messina 6
Pachuca 6
Spinea 6
Stockholm 6
Benevento 5
Boston 5
Brasília 5
Casoria 5
Dormagen 5
Fuzhou 5
Helsinki 5
Islamabad 5
Melfi 5
Porto Alegre 5
Pretoria 5
Scandicci 5
Totale 12.232
Nome #
Investigation of osmotic distillation technique for beer dealcoholization 190
Active packaging for the transportation of vegetable material 172
Mathematical model with shrinkage of an eggplant drying process 168
Tomato peel drying and carotenoids stability of the extracts 167
Aglianico wine dealcoholization tests. 154
(ALDOMAR) Adsorbente per la conservazione dei prodotti alimentari 152
Caratterizzazione e valorizzazione di cascami dell’industria del pomodoro 151
Ottimizzazione e studio della shelf life di alici marinate 150
A Doped Polyaniline Modified Electrode Amperometric Biosensor for Gluconic Acid Determination in Grapes 149
Alcoholic extracts composition from lemon fruits of the Amalfi-Sorrento peninsula 146
Optimisation of Glucose Biosensors Based on Sol-Gel Entrapment and Prussian Blue-Modified Screen-Printed Electrodes for Real Food Analysis 143
Antioxidant activity and sensory attributes of tomatoes dehydrated by combination of microwave and convective heating 141
Processi di conservazione e trasformazione della mela annurca. 140
Infrared thermography assisted control for apples microwave drying 139
Compost and Compost Tea Management of Mini Watermelon Cultivations Affects the Chemical, Physical and Sensory Assessment of the Fruits 139
LUTEIN EXTRACTION FROM TOMATO PEELS AND ITS EVALUATION OF HEAT STABILITY 136
Alternative method for hazelnuts peeling. 135
Prolungamento della shelf-life di patate IV gamma 134
Effect of Process Parameters on Partial Dealcoholizationof Wine by Osmotic Distillation 132
Prolungamento della shelf-life di nettarine IV gamma 131
A Neuro-Fuzzy Computational approach for Multi-criteria Optimisation of the Quality of Espresso Coffee by Pod based on the Extraction Time, Temperature and Blend 130
A new label-free impedimetric aptasensor for gluten detection 130
Adsorbent for lenghtening the shelf life of food products 129
The Influence of Abrasive Pretreatment on Hot Air Drying of Grape 129
Aspetti qualitativi di castagne trasformate 128
Effect of Chilling on the Ascorbic Acid of Fennel During Storage 128
Experimental analysis and mathematical modelling of the effect of starch gelatinization on chestnuts rehydration 128
Effect on orange juice of batch pasteurization in an improved pilot-scale microwave oven 127
Volatile compounds in red wines processed on an industrial scale by short pre-fermentative cold maceration 127
Effect of abrasive pretreatment on hot dried goji berry 127
Effects of innovative dipping treatment on the cold storage of minimally processed Annurca apples 126
Adsorbent for lenghtening the shelf life of food products 125
Mathematical modeling of eggplant drying: Shrinkage effect 125
Rapid Assessment of Gray Mold (Botrytis cinerea) Infection in Grapes Using Biosensors System 125
Quality improvement of low alcohol craft beer produced by evaporative pertraction 125
Innovazione di processo nelle tecnologie di vinificazione: variazione della componente aromatica 124
Analisi della componente polifenolica e polifenolossidasica di differenti cultivar di vegetali per valutarne l’attitudine alla conservazione 123
Agroalimentare Tecnologia 123
Biosensor-Based Intelligent Measurement System for Wine Fermentation Monitoring 123
Production and characterization of alcohol-free beer by membrane process 123
An active packaging to extend the Strawberries shelf-life 122
Messa a punto di imballaggi attivi per il prolungamento della shelf – life di piante 121
Prolungamento della shelf-life del peperone in IV gamma 121
Winemaking process monitoring based on a biosensor automatic system 121
Active packaging of fish products 120
Ethanol content in must grape by alcohol dehydrogenase biosensors based on doped - Polyaniline modified screen printed electrodes 119
Screen printed biosensors for detection of nitrates in drinking water 117
An amperometric biosensor for the determination of lactic acid during malolactic fermentation. 117
An ultrasound technique for monitoring the alcoholic wine fermentation: first experimental results 114
Espresso Coffee (EC) by POD: study of thermal profile during extraction process and influence of water temperature on chemical-physical and sensorial properties 114
Biosensors in automatic measurements An application to winemaking monitoring 114
Evolution of quality parameters during red wine dealcoholization by osmotic distillation 113
Prolungamento della shelf life di loti in imballaggi attivi 112
Influenza di fitofarmaci innovativi sulla conservabilità di cultivar di Lactuca sativa. 112
Glucose oxidase (GOx) biosensors by prussian blue (PB) modified screen-printed electrodes 112
Il trealosio come coadiuvante nell'essiccazione dei vegetali 111
Chemical composition and antioxidant properties of five white onion (Allium cepa L.) landraces 110
Caratterizzazione di cultivars di lattughe: componente polifenolica e polifenolossidasica 109
Screen printed biosensor based on nitrate reductase from aspergillus niger and Escherichia coli. 109
Microwave drying of aubergine (Solanum Melongena) slices:kinetic and quality changes 108
Effetto della temperatura sulla qualità di melanzane essiccate mediante microonde 108
Tipicizzazione e certificazione del prodotto fico essiccato italiano 107
IMPROVED EGGPLANT DRYING: MATHEMATICAL MODELLING AND QUALITY ASSESSMENT 107
Comparison of TEOS (tetraethyl orthosilicate) and PVA (polyvinyl alcohol) for immobilization of glucose oxidase on screen-printed electrodes 107
Polyphenol composition and antioxidant activity of different grass pea (Lathyrus sativus), lentils (Lens culinaris), and chickpea (Cicer arietinum) ecotypes of the Campania region (Southern Italy) 107
PROLUNGAMENTO DELLA SHELF LIFE DI PRODOTTI ITTICI 106
Non–dimensional model of bacterial growth under non–isothermal condition for the prediction of fish shelf life. 106
Prolungamento della shelf-life di finocchi IV gamma 105
Shelf-life prediction in minimally processed potatoes 105
Effetti delle temperature di essiccazione sulle proprietà fisico-chimiche delle castagne. 105
Caratterizzazione di cultivar di cipolle 105
Degradation of Carotenoids in Apricot (Prunus armeniaca L.) During Drying Process 105
Experiments and modelling of chestnuts drying and rehydration 103
Process’ improvement of smoked seabream fillets (Sparus aurata) 103
Pelatura a freddo di nocciole 103
Effetto di pretrattamenti sul contenuto in carotenoidi e sull’attività antiossidante di albicocche essiccate in corrente d’aria. 103
IR thermography assisted control for apples microwave drying 103
A highly sensitive impedimetric label free immunosensor for Ochratoxin measurement in cocoa beans 103
Essiccati di qualità: innovazioni di processo. Ricerca e innovazione nell’industria Alimentare 102
Prove di flessione su asparagi IV gamma 101
Modelling convective and microwave drying of potatoes slices 100
Innovazione nella tecnologia di conservazione delle castagne 99
Conservazione dei piccoli frutti mediante film ed adsorbenti 99
Prove di conservazione di gamberetti freschi 99
Effects of microwave and hot-air drying methods on colour, β-carotene and radical scavenging activity of apricots 99
Cold Peeling of Hazelnuts 99
Effects of drying temperatures on physico-chemical properties of dried and rehydrated chestnuts (Castanea sativa) 97
Caratterizzazione della sostanza grassa del cioccolato di copertura. Applicazione della tecnica DSC e MTDSC 97
Analysis of the preservation of ninja lettuce by means of tensile strenght test 96
Prolungamento della shelf-life di carne di bufalo 96
Screen printed biosensors for monitoring of alcoholic fermentation. 96
Imballaggio attivo per il trasporto di vegetali. 95
Influence of biodegradabile pot on flavour developed from aromatic plants 95
Multilayer Nanocomposite Polymeric Packaging For Microwave Applications 94
Il Prolungamento della shelf-life dei fiori recisi, innovazioni e tecnologia. 93
Innovazione nella tradizione e miglioramento della qualità del fico essiccato 93
Utilize of new starter in the frozen oven product 93
Tecnologie innovative per la lavorazione della frutta 92
Caratteristiche qualitative del fico italiano ottenuto con nuove tecniche di essiccazione 92
Innovazioni nelle tecnologie delle castagne 92
Totale 11.800
Categoria #
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Totale 55.346


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202052 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 52
2020/20211.729 121 141 146 10 191 61 174 19 355 21 178 312
2021/20221.194 8 8 18 20 27 15 14 52 184 161 135 552
2022/20232.356 222 226 46 327 277 469 8 240 328 23 136 54
2023/2024830 105 126 64 47 29 89 15 60 14 58 88 135
2024/20252.072 93 46 59 76 90 285 399 201 262 91 297 173
Totale 17.689