ALBANESE, Donatella
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 8.268
EU - Europa 6.248
AS - Asia 2.016
SA - Sud America 302
AF - Africa 29
OC - Oceania 9
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 8
Totale 16.880
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 8.214
IT - Italia 3.715
CN - Cina 762
UA - Ucraina 695
RU - Federazione Russa 646
SG - Singapore 582
DE - Germania 529
BR - Brasile 285
VN - Vietnam 273
IE - Irlanda 251
TR - Turchia 176
FI - Finlandia 148
SE - Svezia 98
KR - Corea 78
GB - Regno Unito 38
IN - India 35
FR - Francia 28
NL - Olanda 23
MX - Messico 22
CA - Canada 21
HK - Hong Kong 20
AT - Austria 17
ID - Indonesia 11
AR - Argentina 10
IR - Iran 10
PK - Pakistan 10
ZA - Sudafrica 9
AU - Australia 8
BE - Belgio 8
ES - Italia 8
IL - Israele 8
EU - Europa 7
JP - Giappone 6
MY - Malesia 6
PA - Panama 6
CZ - Repubblica Ceca 5
MA - Marocco 5
RO - Romania 5
RS - Serbia 5
UZ - Uzbekistan 5
BD - Bangladesh 4
NG - Nigeria 4
PH - Filippine 4
TN - Tunisia 4
BG - Bulgaria 3
GE - Georgia 3
HU - Ungheria 3
IQ - Iraq 3
LB - Libano 3
PT - Portogallo 3
AL - Albania 2
BN - Brunei Darussalam 2
DK - Danimarca 2
DO - Repubblica Dominicana 2
DZ - Algeria 2
EE - Estonia 2
GR - Grecia 2
KG - Kirghizistan 2
KZ - Kazakistan 2
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 2
LI - Liechtenstein 2
LT - Lituania 2
PL - Polonia 2
SC - Seychelles 2
VE - Venezuela 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AZ - Azerbaigian 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BH - Bahrain 1
CH - Svizzera 1
CL - Cile 1
CO - Colombia 1
CR - Costa Rica 1
EC - Ecuador 1
EG - Egitto 1
HN - Honduras 1
HR - Croazia 1
IM - Isola di Man 1
JM - Giamaica 1
JO - Giordania 1
KE - Kenya 1
KH - Cambogia 1
LK - Sri Lanka 1
LU - Lussemburgo 1
MN - Mongolia 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PE - Perù 1
PY - Paraguay 1
SA - Arabia Saudita 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
SN - Senegal 1
TH - Thailandia 1
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 1
Totale 16.880
Città #
Ann Arbor 2.081
Salerno 1.540
Chandler 1.100
Jacksonville 862
Wilmington 686
Princeton 662
Woodbridge 525
Houston 471
Aiello Del Sabato 380
Dong Ket 270
San Mango 254
Singapore 246
Dublin 244
Ashburn 189
Nanjing 167
Izmir 166
Ferrandina 160
Beijing 157
Andover 156
Pellezzano 122
Nürnberg 111
Boardman 98
Moscow 92
Dearborn 71
Fairfield 66
Hebei 60
Shenyang 59
Redwood City 46
Nanchang 43
Tianjin 41
Napoli 40
Naples 39
Changsha 35
Mestre 35
Angri 34
Jiaxing 33
Fisciano 32
Guangzhou 31
Dallas 29
Pune 26
Seattle 26
Rome 24
Norwalk 21
São Paulo 20
Hong Kong 19
Düsseldorf 18
Ottawa 18
Parma 18
San Diego 15
Des Moines 14
Jinan 13
Zhengzhou 13
Edinburgh 12
Milan 12
Vienna 12
Belo Horizonte 11
Jakarta 11
Cambridge 10
Amsterdam 9
Council Bluffs 9
Los Angeles 9
Brussels 8
Mineral de la Reforma 8
Bari 7
Eboli 7
Genova 7
Montesilvano Marina 7
Rio de Janeiro 7
Florence 6
Hefei 6
Messina 6
Nuremberg 6
Pachuca 6
Spinea 6
Benevento 5
Casoria 5
Dormagen 5
Fuzhou 5
Helsinki 5
Islamabad 5
Melfi 5
Porto Alegre 5
Pretoria 5
Scandicci 5
Taiyuan 5
Washington 5
Belpasso 4
Bolzano 4
Brasília 4
Brno 4
Caivano 4
Catania 4
Chiswick 4
Haikou 4
Hanover 4
Indiana 4
Kunming 4
Lanzhou 4
London 4
Lucca 4
Totale 11.976
Nome #
Investigation of osmotic distillation technique for beer dealcoholization 188
Active packaging for the transportation of vegetable material 168
Mathematical model with shrinkage of an eggplant drying process 165
Tomato peel drying and carotenoids stability of the extracts 163
(ALDOMAR) Adsorbente per la conservazione dei prodotti alimentari 150
Aglianico wine dealcoholization tests. 149
Ottimizzazione e studio della shelf life di alici marinate 147
Caratterizzazione e valorizzazione di cascami dell’industria del pomodoro 147
A Doped Polyaniline Modified Electrode Amperometric Biosensor for Gluconic Acid Determination in Grapes 147
Optimisation of Glucose Biosensors Based on Sol-Gel Entrapment and Prussian Blue-Modified Screen-Printed Electrodes for Real Food Analysis 141
Alcoholic extracts composition from lemon fruits of the Amalfi-Sorrento peninsula 139
Antioxidant activity and sensory attributes of tomatoes dehydrated by combination of microwave and convective heating 138
Processi di conservazione e trasformazione della mela annurca. 137
Compost and Compost Tea Management of Mini Watermelon Cultivations Affects the Chemical, Physical and Sensory Assessment of the Fruits 137
Infrared thermography assisted control for apples microwave drying 135
LUTEIN EXTRACTION FROM TOMATO PEELS AND ITS EVALUATION OF HEAT STABILITY 135
Effect of Process Parameters on Partial Dealcoholizationof Wine by Osmotic Distillation 131
Prolungamento della shelf-life di patate IV gamma 130
Prolungamento della shelf-life di nettarine IV gamma 130
Adsorbent for lenghtening the shelf life of food products 128
Alternative method for hazelnuts peeling. 128
The Influence of Abrasive Pretreatment on Hot Air Drying of Grape 128
A Neuro-Fuzzy Computational approach for Multi-criteria Optimisation of the Quality of Espresso Coffee by Pod based on the Extraction Time, Temperature and Blend 127
A new label-free impedimetric aptasensor for gluten detection 127
Effect of Chilling on the Ascorbic Acid of Fennel During Storage 126
Effect on orange juice of batch pasteurization in an improved pilot-scale microwave oven 126
Aspetti qualitativi di castagne trasformate 125
Effects of innovative dipping treatment on the cold storage of minimally processed Annurca apples 125
Experimental analysis and mathematical modelling of the effect of starch gelatinization on chestnuts rehydration 125
Effect of abrasive pretreatment on hot dried goji berry 125
Quality improvement of low alcohol craft beer produced by evaporative pertraction 124
Innovazione di processo nelle tecnologie di vinificazione: variazione della componente aromatica 123
Volatile compounds in red wines processed on an industrial scale by short pre-fermentative cold maceration 123
Mathematical modeling of eggplant drying: Shrinkage effect 122
Production and characterization of alcohol-free beer by membrane process 122
Rapid Assessment of Gray Mold (Botrytis cinerea) Infection in Grapes Using Biosensors System 122
Analisi della componente polifenolica e polifenolossidasica di differenti cultivar di vegetali per valutarne l’attitudine alla conservazione 120
Adsorbent for lenghtening the shelf life of food products 120
Agroalimentare Tecnologia 120
Biosensor-Based Intelligent Measurement System for Wine Fermentation Monitoring 120
Active packaging of fish products 118
Prolungamento della shelf-life del peperone in IV gamma 118
Ethanol content in must grape by alcohol dehydrogenase biosensors based on doped - Polyaniline modified screen printed electrodes 118
Winemaking process monitoring based on a biosensor automatic system 118
An active packaging to extend the Strawberries shelf-life 117
Screen printed biosensors for detection of nitrates in drinking water 116
Messa a punto di imballaggi attivi per il prolungamento della shelf – life di piante 115
An amperometric biosensor for the determination of lactic acid during malolactic fermentation. 115
Espresso Coffee (EC) by POD: study of thermal profile during extraction process and influence of water temperature on chemical-physical and sensorial properties 113
Biosensors in automatic measurements An application to winemaking monitoring 113
An ultrasound technique for monitoring the alcoholic wine fermentation: first experimental results 112
Evolution of quality parameters during red wine dealcoholization by osmotic distillation 112
Influenza di fitofarmaci innovativi sulla conservabilità di cultivar di Lactuca sativa. 111
Il trealosio come coadiuvante nell'essiccazione dei vegetali 110
Prolungamento della shelf life di loti in imballaggi attivi 110
Screen printed biosensor based on nitrate reductase from aspergillus niger and Escherichia coli. 108
Chemical composition and antioxidant properties of five white onion (Allium cepa L.) landraces 108
Glucose oxidase (GOx) biosensors by prussian blue (PB) modified screen-printed electrodes 107
Tipicizzazione e certificazione del prodotto fico essiccato italiano 106
Polyphenol composition and antioxidant activity of different grass pea (Lathyrus sativus), lentils (Lens culinaris), and chickpea (Cicer arietinum) ecotypes of the Campania region (Southern Italy) 106
Microwave drying of aubergine (Solanum Melongena) slices:kinetic and quality changes 105
Non–dimensional model of bacterial growth under non–isothermal condition for the prediction of fish shelf life. 105
Comparison of TEOS (tetraethyl orthosilicate) and PVA (polyvinyl alcohol) for immobilization of glucose oxidase on screen-printed electrodes 105
IMPROVED EGGPLANT DRYING: MATHEMATICAL MODELLING AND QUALITY ASSESSMENT 104
Degradation of Carotenoids in Apricot (Prunus armeniaca L.) During Drying Process 104
PROLUNGAMENTO DELLA SHELF LIFE DI PRODOTTI ITTICI 103
Prolungamento della shelf-life di finocchi IV gamma 103
Caratterizzazione di cultivars di lattughe: componente polifenolica e polifenolossidasica 103
Effetto della temperatura sulla qualità di melanzane essiccate mediante microonde 103
Caratterizzazione di cultivar di cipolle 103
Experiments and modelling of chestnuts drying and rehydration 102
Process’ improvement of smoked seabream fillets (Sparus aurata) 102
Effetto di pretrattamenti sul contenuto in carotenoidi e sull’attività antiossidante di albicocche essiccate in corrente d’aria. 102
A highly sensitive impedimetric label free immunosensor for Ochratoxin measurement in cocoa beans 101
Shelf-life prediction in minimally processed potatoes 100
Effetti delle temperature di essiccazione sulle proprietà fisico-chimiche delle castagne. 99
IR thermography assisted control for apples microwave drying 99
Innovazione nella tecnologia di conservazione delle castagne 98
Essiccati di qualità: innovazioni di processo. Ricerca e innovazione nell’industria Alimentare 98
Conservazione dei piccoli frutti mediante film ed adsorbenti 97
Prove di flessione su asparagi IV gamma 97
Modelling convective and microwave drying of potatoes slices 97
Effects of microwave and hot-air drying methods on colour, β-carotene and radical scavenging activity of apricots 97
Cold Peeling of Hazelnuts 97
Pelatura a freddo di nocciole 96
Analysis of the preservation of ninja lettuce by means of tensile strenght test 95
Prove di conservazione di gamberetti freschi 95
Effects of drying temperatures on physico-chemical properties of dried and rehydrated chestnuts (Castanea sativa) 94
Caratterizzazione della sostanza grassa del cioccolato di copertura. Applicazione della tecnica DSC e MTDSC 94
Imballaggio attivo per il trasporto di vegetali. 94
Prolungamento della shelf-life di carne di bufalo 94
Screen printed biosensors for monitoring of alcoholic fermentation. 94
Influence of biodegradabile pot on flavour developed from aromatic plants 93
Il Prolungamento della shelf-life dei fiori recisi, innovazioni e tecnologia. 92
Utilize of new starter in the frozen oven product 92
Multilayer Nanocomposite Polymeric Packaging For Microwave Applications 92
Tecnologie innovative per la lavorazione della frutta 91
Caratteristiche qualitative del fico italiano ottenuto con nuove tecniche di essiccazione 91
Innovazioni nelle tecnologie delle castagne 91
Innovazione nella tradizione e miglioramento della qualità del fico essiccato 91
Totale 11.547
Categoria #
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Totale 52.659


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020308 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 256 52
2020/20211.729 121 141 146 10 191 61 174 19 355 21 178 312
2021/20221.194 8 8 18 20 27 15 14 52 184 161 135 552
2022/20232.356 222 226 46 327 277 469 8 240 328 23 136 54
2023/2024830 105 126 64 47 29 89 15 60 14 58 88 135
2024/20251.608 93 46 59 76 90 285 399 201 262 91 6 0
Totale 17.225